Ainutlaatuinen lattiapinnoiteratkaisu täydentää tyylikkäitä tanskalaisia keittiöitä

Ainutlaatuinen lattiapinnoiteratkaisu täydentää tyylikkäitä keittiöitä

HTH on valmistanut keittiöitä yli 50 vuoden ajan. Yritys edustaa tyylikästä tanskalaista muotoilua tarjoten laadukasta ammattitaitoa ja erinomaista palvelua.

Sanotaan, että HTH-keittiö on enemmän kuin pelkkä keittiö: niissä tunnelma tuntuu samalta, kuin palaisi kotiin. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1966, jolloin käsityöläiset Hans Henning ja Tonny Haahr totesivat osaavansa rakentaa parempia keittiöratkaisuja kuin markkinoilla oli tuolloin tarjolla.

Yritys ei tarjoa vakiokeittiöitä, vaan jokainen HTH-keittiö suunnitellaan tarjolla olevien lukuisten vaihtoehtojen pohjalta niin, että tila aidosti kuvastaa omistajan persoonaa ja täyttää käyttäjänsä unelmat.

HTH keittiön lattiapinnoitus Tikkurila Cozy Floor polyuretaani-järjestelmällä.
Tukholmassa sijaitseva showroom huokuu kodinomaisia keittiöitä, jotka ovat usein koko kodin sydän. Keittiössä lattiapinnoitteen on kestettävä jokapäiväistä elämää, kuten mekaanista kulutusta, veden ja ruuan roiskeita sekä muuta ruoanvalmistuksesta ja käytöstä syntyvää rasitusta.

Lattiapinnoitteet kodin sydämeen

HTH:n inspiroiviin keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja kiintokalusteisiin voi tutustua HTH:n esittelytilassa Tukholmassa. Tilan remontoinnin yhteydessä kaikki lattiat uusittiin täysin. HTH otti yhteyttä Tikkurilaan löytääkseen uuteen sisustukseen sopivan lattiapinnoiteratkaisun. Tikkurilan ja HTH:n asiantuntijat pohtivat yhdessä kotikeittiön olemusta: se on usein kodin sydän, jossa perheenjäsenet kokoontuvat ja jonka ympärille elämä keskittyy niin arjessa kuin juhlassakin. Toisin sanoen kävelemisestä, roiskeista ja ruoanvalmistuksesta aiheutuva rasitus tulee ottaa huomioon lattiapinnoitetta valittaessa. 

"Keittiöt ovat täynnä elämää ja altistuvat kovalle kulutukselle – vettä roiskuu, ruokaa läikkyy ja tavaroita putoaa ja rikkoutuu. Mitä kaikkea lattiapinnan tulisi kestää? Meidän mielestämme lattian pitäisi kestää kaikki tämä, mutta enemmänkin", sanoo Simon Andersson, tekninen konsultti.

Kaunista käytännöllisyyttä

Rakentamisessa ja remontoinnissa kaksi tärkeintä tekijää ovat käytännöllisyys ja esteettisyys. Usein ajatellaan, että molempia on vaikea saavuttaa ilman kompromisseja, mutta yhdessä ne tuovat aina parhaan lopputuloksen. Tämä pätee myös lattiapinnoitteisiin: lattiapinnan on kestettävä kulutusta, mutta sen on oltava myös hyvännäköinen. Tässä Tikkurilan ratkaisut erottuvat edukseen.

Helppo puhtaanapito ja erinomainen akustiikka

Oikealla lattiapinnoitteella voi olla valtava vaikutus tilan ulkonäköön: se tekee tilasta viihtyisämmän ja harmonisemman. Tikkurila toimitti HTH:lle M1-luokitellun ja vähäpäästöisen Cozy Floor -lattiapinnoitusjärjestelmän kahdessa harmaan sävyssä; RAL 7036 Platinum Gray (NCS 4500) ja RAL 7004 Signal Gray (NCS 3500). Cozy Floor on joustava ja miellyttävä jalan alla sekä kestää erinomaisesti mekaanista kulutusta. Cozy Floorista erityisen tekee sen kyky vaimentaa askelmelua tehden huoneen akustiikasta pehmeän ja miellyttävän, mikä parantaa tilan käyttömukavuutta. Siksi se soveltuu erinomaisesti myös liike- ja julkisrakennuksiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, kauppoihin ja toimistoihin.

HTH showroom lattiapinnoitus Tikkurilan polyuretaani-järjestelmällä.

Persoonallisia suunnittelumahdollisuuksia

Cozy Floor -lattiapinnoitusjärjestelmä on myös kaunis valinta kodin sisustukseen, etenkin suuriin keittiöihin ja ruokasaleihin, joissa lattiapinnan on oltava saumaton, kaunis ja helppohoitoinen. Se soveltuu hyvin käytettäväksi lattialämmityksen kanssa.

Cozy Floor antaa modernin viimeistelyn, ja se voidaan sävyttää lähes mihin tahansa väriin, jotta tilaan saadaan juuri oikea ilme ja tunnelma. Tarjolla on paljon mahdollisuuksia leikitellä väreillä ja kuvioilla sekä sovittaa lattia yhteen huoneen muiden elementtien kanssa. Suunnittelussa ei myöskään tarvitse tyytyä vain yhteen väriin, vaan eri värejä ja kuvioita voi yhdistellä esimerkiksi luonnonkiven tai marmorin jäljittelemiseksi.

HTH:n esittelyhuoneen sisustus on ainutlaatuinen, ja jokainen yksityiskohta on tärkeä. Tämän vuoksi HTH luotti lattiapinnoitteessa Tikkurilan asiantuntijoihin. Tätä lattiaa varten urakoitsija ja asiakas päättivät sekoittaa kahta eri väriä modernilla tavalla. Näin lattian ulkonäöstä tuli persoonallinen, ja kestävä pinta suojaa roiskeilta.
Simon Andersson, tekninen konsultti

Luontoa ja ympäristöä kunnioittaen

HTH valmistaa keittiöitä ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Tämä vastaa myös Tikkurilan tavoitteita kehittää ratkaisuja, jotka parantavat yhä entisestään sisäilman laatua ja joissa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) pitoisuudet ja päästöt ovat alhaiset. Tikkurilan valikoimaan kuuluu useita M1-luokiteltuja tuotteita, EPD-verifioituja vesiohenteisia pinnoitteita ja maaleja, jotka täyttävät LEED- ja BREEAM-ympäristösertifiointiluokitusten vaatimukset. Asiakkaamme voivat luottavat siihen, että toimitamme laadukkaita tuotteita, joiden avulla voidaan pidentää huoltomaalausvälejä ja vähentää rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan. 

HTH esittelytilan harmaa polyuretaanilattia on maalattu Tikkurilan maaleilla.
HTH esittelytilan harmaa polyuretaanilattia on maalattu Tikkurilan maaleilla.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi