Temafloor PAS Clear

Kaksikomponenttinen, liuotteeton, nopeasti kuivuva polyaspartic-lakka

M1
  • Kuivuu erittäin nopeasti
  • M1-luokitus
  • UV-säteilyn ja rasituksen kestävä
Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton, nopeasti kuivuva polyaspartic-lakka


Ominaisuudet

• Nopeasti kuivuva ja UV-säteilyn kestävä. • Käytetään uusien ja vanhojen betonilattioiden pohjustamiseen ennen Temafloor PAS -pinnoitusjärjestelmiä ja Temafloor PU -pinnoitteita. • Käytetään sideaineena ja pintalakkana Temafloor PAS sirottelutekniikkajärjestelmissä. • Hiekalla täytettynä soveltuu myös betonilattioiden paikkauksiin. • Kestää kuumaa vettä +90 °C lämpötilaan asti.


Käyttökohteet

• Ammattikäyttöön teollisuus-, palvelu- ja julkisissa tiloissa, mukaan lukien elintarviketehtaissa (ilman suoraa kosketusta elintarvikkeisiin) ja terveydenhuoltolaitoksissa. Soveltuu myös ulkotiloihin.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Välineiden pesu ohenteella 006 1048 tai 006 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PAS Clear: max. VOC < 1 g/l


Kuivuu erittäin nopeasti

Temafloor PAS Clear on erittäin nopeasti kuivuva lattiapinnoitejärjestelmä, jolla saadaan valmis lattiapinnoitus yhdessä päivässä. Täydellinen ratkaisu esimerkiksi saneerauskohteisiin ja tiloihin, joiden käyttöä ei voida rajoittaa pitkään.

Product usp1prof_img
Ammattikeittiö

M1-luokitus

Temafloor PAS Clear kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Tämä tarkoittaa, että se ei päästä haitallisia kemikaaleja sisäilmaan elinkaarensa aikana. Se on myös mietohajuinen levitettäessä.

Product usp2prof_img
Polyaspartic-lattiapinnoite

UV-säteilyn ja rasituksen kestävä

Temafloor PAS Clear kestää mekaanista ja kemiallista rasitusta, se soveltuu esim. ammattikeittiöihin, kylmävarastoihin ja panimoihin, joissa tarvitaan hygieeninen, saumaton, kellastumaton ja liukastumista ehkäisevä lattiapinta.

Product usp3prof_img
Panimo
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi