Värisuunnittelupalvelu.

Värisuunnittelupalvelu

Värisuunnittelijamme auttavat värien valinnassa laajan värikarttamateriaalin avulla ja apuvälineillä. 

Sähköpostipalvelumme: varisuunnittelu@tikkurila.com

Puhelinpalvelumme: 020 191 2007 (arkisin 8 - 16)

 

Tutustu myös OmaVäri -palveluumme, jonka avulla on mahdollista määrittää juuri haluttuun sävyyn sävytetty maalipinta niin ulko- kuin sisätiloihinkin.

Värisuunnittelupalvelu

Värisuunnittelu taloyhtiöille ja yrityksille

 

Porrashuoneen värisuunnitelma

Värisuunnitelma tehdään annettujen materiaalien ja taustatietojen tai käynnin perusteella. Suunnitelmaan kuuluu kaksi erilaista väriehdotusta kaikkiin käsiteltäviin pintoihin.

Värisuunnitelmaehdotukset sisältävät tuotesuositukset ja värimallit sekä maalausoppaan. Kohteeseen voi tarvittaessa tilata maalaustyösuosituksen.

Ulkovärisuunnitelma kerrostalosta tai vastaavasta

Kokovärisuunnitelma tehdään annettujen materiaalien ja taustatietojen tai käynnin perusteella. Suunnitelmaan kuuluu kaksi erilaista väriehdotusta kaikkiin käsiteltäviin pintoihin.

Värisuunnitelmaehdotukset sisältävät tuotesuositukset, aidot värimallit ja maalausopas. Kohteeseen voi tarvittaessa tilata maalaustyösuosituksen.

 

Tutustu palveluhinnastoon taloyhtiöille ja yrityksille >>

 

Esimerkkejä ja ideoita valmiista väri- ja kuviomalleista

Katso esimerkkejä valmiista väri- ja kuviomalleista ProGallery-pintakuvapankistamme. Efektipintoja suunniteltaessa on tärkeää, että lopullisen pinnan tekevä maalari tekee mallin efektimaalauksesta, jonka suunnittelija hyväksyy.

Tunto Hieno ja Taika Lasyyri
Tunto Kivi
Tunto Hieno

Värisuunnittelijan käynti kohteessa

Haluttaessa Tikkurilan värisuunnittelija tekee maksullisen käynnin kohteeseen. Käynnin aikana annetaan värineuvontaa ja ideoidaan kohdetta yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli asiakas tekee värisuunnitelmatilauksen, otetaan käynnin aikana kuvat suunnitelmaa varten. Tarvittaessa värisuunnittelija voi kuvata kohteen ja tehdä yksityiskohtaisen värisuunnitelman erillistä maksua vastaan.

Katso Pro Service-hinnasto

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi