Värisuunnittelupalvelu

Värisuunnittelijamme auttavat värien valinnassa laajan värikarttamateriaalin avulla ja apuvälineillä. 

Sähköpostipalvelumme: varisuunnittelu@tikkurila.com

Puhelinpalvelumme: 020 191 2007 (arkisin 8 - 16)

 

Tutustu myös OmaVäri -palveluumme, jonka avulla on mahdollista määrittää juuri haluttuun sävyyn sävytetty maalipinta niin ulko- kuin sisätiloihinkin.

Värisuunnittelu taloyhtiöille ja yrityksille

 

Tutustu palveluhinnastoon taloyhtiöille ja yrityksille >>

Porrashuoneen värisuunnitelma

Värisuunnitelma tehdään annettujen materiaalien ja taustatietojen tai käynnin perusteella. Suunnitelmaan kuuluu kaksi erilaista väriehdotusta kaikkiin käsiteltäviin pintoihin.

Värisuunnitelmaehdotukset sisältävät tuotesuositukset ja värimallit sekä maalausoppaan. Kohteeseen voi tarvittaessa tilata maalaustyösuosituksen.

Ulkovärisuunnitelma kerrostalosta tai vastaavasta

Kokovärisuunnitelma tehdään annettujen materiaalien ja taustatietojen tai käynnin perusteella. Suunnitelmaan kuuluu kaksi erilaista väriehdotusta kaikkiin käsiteltäviin pintoihin.

Värisuunnitelmaehdotukset sisältävät tuotesuositukset, aidot värimallit ja maalausopas. Kohteeseen voi tarvittaessa tilata maalaustyösuosituksen.

Väri tai kuviomalli

Hintaan sisältyy

  • Kuvion ideoiminen
  • Väriehdotukset 2 kpl

 

Värimalli valmistetaan oikeilla tuotteilla. Koko vaihtelee kuviosta riippuen.

Esimerkki väri ja kuviomallista:

Värisuunnittelijan käynti kohteessa

Haluttaessa Tikkurilan värisuunnittelija tekee maksullisenkäynnin kohteeseen. Käynnin aikana annetaan värineuvontaa ja ideoidaan kohdetta yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli asiakas tekee värisuunnitelmatilauksen, otetaan käynnin aikana kuvat suunnitelmaa varten. Tarvittaessa värisuunnittelija voi kuvata kohteen ja tehdä yksityiskohtaisen värisuunnitelman erillistä maksua vastaan.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.