Fontefloor EP 3000

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen, itsesiliävä epoksimassa.

M1
CE
  • Hyvä vesihöyryn läpäisevyys
  • Rakennusmateriaalien päästöluokka M1
  • Tasainen ja saumaton mattapinta
  • 0.5 m²/l
  • 7 m²/l

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen, itsesiliävä epoksimassa.


Ominaisuudet

• Fontefloor EP 3000 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Vesihöyryä läpäisevä. • Alhainen VOC-pitoisuus.


Käyttökohteet

• Suositellaan kevyen ja keskiraskaan mekaanisen rasituksen alaisille betonilattioille julkisissa tiloissa, liikekiinteistöissä ja asuinrakennuksissa. Soveltuu myös kellareihin ja tiloihin, joissa on maanvarainen betonilaatta.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines.


Maalaus

Hyvä vesihöyryn läpäisevyys

Fontefloor EP 3000 epoksimassassa on hyvä vesihöyryn läpäisevyys, jolloin se on erinomainen valinta betonilattioille, jotka ovat alttiita kapillaariselle kosteudelle.

Product usp1prof_img
Tikkurila lattiapinnoitus kaupassa.

Rakennusmateriaalien päästöluokka M1

Vesiohenteinen Fontefloor EP 3000 on saanut vähäpäästöisyydestään rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1, varmistaen myönteisen vaikutuksen sisäilman laatuun ja soveltuvuuden Green Building -hankkeisiin.

Product usp2prof_img
Tikkurila epoksimassalattia.

Tasainen ja saumaton mattapinta

Fontefloor EP 3000 luo lattiaan kauniin saumattoman ja himmeäpintaisen lopputuloksen. Itsesiliävä epoksimassa on kuivuttuaan tasainen ja heijastamaton, mikä antaa lattiapinnalle esteettisen ja modernin ilmeen.

Product usp3prof_img
Tikkurila Fontefloor EP 3000, RAL 7044, Silk Grey
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi