Tikkurilan laboratoriohenkilö työssään.

Palvelumme ammattilaiselta ammattilaiselle

Tikkurilan laaja asiantuntijaverkosto on apunasi projektin kaikissa vaiheissa. Asiantuntijapalveluillamme varmistat maalausten ja pinnoitusten kestävyyden sekä tuotannon tehokkuuden.

Tikkurila Pro Service on ammattilaisille suunniteltu laaja palvelukokonaisuus. Palvelumme kattavat eri ammattikuntien ja rakennusprojektien tarpeet. Tarvitsetpa sitten neuvontaa, asiantuntijapalveluita, koulutusta, värisuunnittelua, materiaaleja tai muita alan ammattilaisia, me autamme. Yhdessä luomme kestävämpää rakentamista ja kauniimpia pintoja - ammattiselta ammattilaiselle.

Tikkurila neuvonta ammattilaisille.

Neuvonta

Henkilökohtaista maalausneuvontaa ammattilaisille - puhelimitse, sähköpostilla tai työmaalla.

Tekninen maalausneuvontamme ammattilaisille palvelee arkisin klo 8.00-19.00 puh. 020 191 2003 (pvm/mpm)

Lähetä viesti

Lue lisää neuvontapalveluistamme >>

Asiantuntijapalvelut

Kustannustehokkailla asiantuntijapalveluilla varmistat maalauksien ja pinnoitusten keston ja tuotannon tehokkuuden. Maalipinnan analyysipalvelumme avulla saadaan selville, minkä tyyppisellä tuotteella kohde on aikaisemmin maalattu ja mikä on kohteeseen parhaiten soveltuva uusi tuote.

Tarkastuspalveluihimme kuuluu laadunvarmistuskokeita ja –mittauksia tarpeen mukaan hankkeisiin, jossa olemme mukana esimerkiksi maalin toimittajana tai valvojana

 

Asiantuntijapalvelut

Tikkurila Akatemia

Tikkurila Akatemia tarjoaa pintakäsittelyalan koulutusta koko ammattikunnalle; suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille ja urakoitsijoille sekä maalimyyjille.

Kartuta osaamistasi >>

Tikkurila Akatemia koulutukset.

Väri- ja sävytyspalvelut

Tikkurila on värien ja sävytysteknologian hyödyntämisen edelläkävijä. Väri- ja sävytyspalvelumme auttavat löytämään juuri oikean sävyn.

Tutustu väri- ja sävytyspalveluihimme >>

Värinmääritys.

Värimateriaalit

Laaja tukimateriaalipakettimme on suunnittelu- ja myyntityön apuna. Käytössäsi on värikartta- ja pintanäytemateriaalit sekä juuri ammattikäyttöön suunnitellut värityökalut.

Tutustu ja tilaa materiaaleja >>

Tikkurilan värimateriaalit.
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi