suunnittelija tutkii värikarttoja

Tikkurila Building Coach -suunnitteluohjelmisto

Tikkurila Building Coach on ilmainen suunnitteluohjelmisto, joka auttaa valitsemaan rakennustyypille ja maalattavalle pinnalle parhaiten soveltuvan pintakäsittelyratkaisun. Automatisoi maalaustyöseloste, löydä sopivat käsittely-yhdistelmät erilaisiin kohteisiin ja nopeuta aikaa vieviä työvaiheita!

Tikkurila Building Coach -ohjelmisto on jokaisen suunnittelijan ja arkkitehdin oikea käsi pintakäsittelyiden suunnitteluun. Helppokäyttöinen ohjelmisto tukee rakennustyyppikohtaista suunnittelua ja opastaa mm. rakennusten ympäristösertifiointijärjestelmien, kuten LEED ja BREEAM -vaatimusten mukaisten pintakäsittelyratkaisuiden suunnittelussa. Ohjelmisto on itsenäinen työpöytäsovellus, jota voidaan käyttää yhdessä ArchiCAD- tai Revit-ohjelman kanssa.

Näin Tikkurila Building Coach helpottaa työtäsi

  • Tukee rakennustyyppikohtaista suunnittelua RYL 2012 mukaan (esim. sairaalat, päiväkodit ja oppilaitokset).
  • Ehdottaa sopivimpia käsittely-yhdistelmiä ja opastaa oikean ratkaisun löytämisessä.
  • Muodostaa automaattisesti maalaustyöselostuksen, oikaisu- ja tasoitekäsittely-yhdistelmät, värisuunnitelman ja huoltomaalausohjeet huoltokirjan liitteeksi. 
  • Mahdollistaa rakennusten ympäristösertifiointijärjestelmien, kuten LEED- ja BREEAM-vaatimusten mukaisen pintakäsittelyratkaisujen suunnittelun.
Lataa Building Coach

Suunnittele kestäviä ja ympäristöystävällisiä rakennuksia

Tikkurila Building Coachin avulla voit suunnitella ympäristösertifiointijärjestelmien vaatimukset täyttävät pintakäsittelyt rakennukseen ja ottaa huomioon huoltotarpeet jo suunnitteluvaiheessa.

Mitä paremmin rakennuksen rakenneosien huolto huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa, sitä toimivampi, kestävämpi ja ympäristöystävällisempi lopputulos syntyy. Jos esimerkiksi korkeaan rakennukseen tehdään puukoristeita, osat on alusta alkaen suunniteltava niin, että ne ovat helposti huoltokäsiteltävissä. Muuten kaunis elementti jää sään armoille ja sen potentiaalinen käyttöikä lyhenee merkittävästi.
 

Tukea rakennustyyppikohtaiseen suunnitteluun

Ohjelmisto tukee kohdekohtaista suunnittelua RYL 2012:n mukaan esimerkiksi sairaaloihin, päiväkoteihin ja oppilaitoksiin. Se osaa huomioida esimerkiksi leikkaussalin pintakäsittelyssä vaadittavat laatuvaatimukset puhtaanapidon ym. kannalta.

Värisuunnitelman, maalaustyöselostuksen, oikaisu- ja tasoitekäsittely-yhdistelmien ja huoltomaalausohjeiden lisäksi ohjelmisto mahdollistaa rakennusten ympäristösertifiointijärjestelmien, kuten LEED- ja BREEAM-vaatimusten mukaisten pintakäsittelyratkaisuiden suunnittelun.

Lataa kätevä Tikkurila Building Coach -suunnitteluohjelmisto ilmaiseksi!

Helpota ja nopeuta omaa työtaakkaasi lataamalla Tikkurila Building Coach -ohjelmisto veloituksetta. Täytä alla oleva lomake ja hyväksy ohjelmiston käyttöehdot, niin saat latauslinkin sähköpostiisi.

Ohjelmisto on maksuton, mutta se vaatii kirjautumisen ja asentamisen omalle Windows-tietokoneelle. 

Ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä ja CAD-ohjelmia:

  • Windows
  • Archicad 22-27
  • Revit Architecture 2018-2024
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi