Keimolan Talliosakkeen rakennus ulkoapäin.

Talliosakkeen lattiat on tehty kestämään katsetta ja kulutusta, turvallisuudesta tinkimättä

Talliosakkeen tiloista on moneksi, niitä käytetään autotallina, varastona, toimitilana ja harrastetilana  –  käyttötarkoitus muovautuu käyttäjän tarpeiden mukaan.

Talliosakkeen lattioiden käyttöturvallisuudelle, kestävyydelle ja esteettiselle ulkonäölle on asetettu korkeat vaatimukset, sillä tilan monipuolinen käyttö vaatii lattiapinnoitteelta paljon. Tiloilla on hyvin erilaisia käyttötarkoituksia, ja lattiapinnan on säilyttävä siistinä raskaastakin kulutuksesta huolimatta.

Epoksilattia Talliosakkeen tiloissa.

Mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestävyys

Talliosakkeen lattiapintojen on kestettävä kovaa mekaanista rasitusta, esim. ajoneuvojen liikennettä, raskaiden tavaroiden siirtelyä ja putoavien esineiden iskuja. Lattian pitää kestää myös vettä sekä altistumista erilaisille kemikaaleille, lialle, öljylle, rasvoille, sekä puhdistusaineille. Helppo pestävyys ja kestävyys ovat siis kaiken a ja o.

Tikkurilan Temafloor 3000 epoksimassa suojaa Talliosakkeen lattiapintoja

Talliosakkeen kohteissa käytetään lattiapinnoitteena Tikkurilan Temafloor 3000 epoksimassaa, joka on ihanteellinen ratkaisu raskaan kemiallisen ja mekaanisen rasituksen lattiapinnoille teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa. Pinnoitteessa on erittäin hyvä kulutuksen kestävyys; se kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Pinnoite kestää myös +70°C kuivaa lämpöä ja +60°C kuumaa vettä.

Lattiapinnoite valikoitui kohteisiin Talliosakkeen ja Suomen Pinta Oy:n yhteistyönä. Kohteisiin tarvittiin edustava ja kestävä epoksilattia, joka toimii kohteen myyntivalttina. Ratkaisu syntyi Talliosakkeen tarpeista ja Suomen Pinta Oy:n lattiapinnoiteosaamisesta, jossa kaikki palaset on huomioitu saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Sileä ja halkeilematon lattiapinta on helppo pitää puhtaana, kun likaa ei kerry pinnan saumoihin tai koloihin. Lattiapintaan ei myöskään pääse imeytymään öljyt, rasvat tai muut aineet, jolloin lattia säilyy saman näköisenä pesusta toiseen. Epoksilattia on kestävä ja huoleton ratkaisu, joka vaatii ensimmäistä huoltomaalausta Talliosakkeen kohteissa vasta vuosien, jopa vuosikymmenten päästä. Tällöin pelkällä pintamaalauksella lattiapinnoitteesta saadaan jälleen kuin uusi.

Temafloor 3000 epoksimassa suojaa jo yli 150 000 m2 lattiapinta-alaa Talliosakkeen kohteissa.

Lattiapinnoitteessa on uniikki kitkakarhennus ja hiutalointi, jolla saadaan lattiasta turvallinen, näyttävä ja helppohoitoinen.
Arto Paukkonen, Suomen Pinta Oy

Viihtyisyys ja käyttömukavuus edellä

Lattiapinnoite lisää paitsi betonilattian pintalujuutta, se estää myös pölyämistä ja helpottaa pinnan puhdistamista. Siisti työympäristö tai varastotila on houkutteleva ja lisää käyttömukavuutta. Lattiapinnoite vaikuttaa huomattavasti myös tilan valoisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Tällä on merkitystä, olipa kyse sitten tavaroiden säilytyksestä tai tilan käytöstä toimistona. Talliosakkeen kohteissa on käytetty sävyä RAL 7045, joka vaalean värinsä ansiota antaa tilaan valoisuutta ja viihtyisyyttä.

Laadukkaat rakennusmateriaalit Talliosakkeen kohteisiin on valittu satojen asiakaspalautteiden ja lähes 6000 Talliosake-tilan kokemuksella.

Talliosakkeen tila.

Kestävää rakentamista ympäristöä kunnioittaen

Tikkurilan lattiapinnoitteet tarjoavat betonilattioille parhaan mahdollisen suojan, jolloin ne pidentävät pinnoitetun rakenteen käyttöikää ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia niiden elinkaaren aikana. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä lattiapinnoiteratkaisuille, joissa on vähemmän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ja alhaisemmat päästöt turvallisemman ja terveellisemmän ympäristön varmistamiseksi. Useimmat Tikkurilan tuotteet ovat liuotteettomia ja valikoimassamme on myös vesiohenteisia tuotteita betonilattioille. Tuotevalikoimamme sisältää tuotteita, jotka kuuluvat rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1 tai täyttävät LEED- ja BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmien vaatimukset.

Talliosake Keimolan rakennus ulkoa.

Talliosake

Talliosake on osa DEN-konsernia ja tuottaa joustavasti muunneltavia hallitiloja, joita yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät tukikohtina erilaiselle toiminnalle: liiketoimintaan, harrastuksiin ja varastointiin.

Talliosake syntyi vuonna 2010 ja nykyisin Talliosakkeita löytyy joka puolelta Suomea Helsingistä Kuusamoon ja toimintaa on laajennettu myös Ruotsiin.  Talliosakkeet valmistetaan kotimaassa ja rakentamisessa kuten muussakin toiminnassa pyritään aina vähentämään ympäristövaikutuksia. Tiloja on valmistunut vuosien mittaan viisituhatta, halleja yhteensä yli sata (alkuvuosi 2021). Lue lisää: https://talliosake.fi/

Suomen Pinta Oy

Suomen Pinta on Suomen suurin teollisuuslattioita urakoiva yritys. Yritys toimii koko Suomen alueella ja työllistää n. 40 lattia-alan ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Turussa, Rovaniemellä ja Helsingissä. https://www.suomenpinta.fi/

Haluatko kuulla lisää Tikkurilan lattiapinnoiteratkaisuista? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun käyttökohteen vaatimukset huomioiden.
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi