Temafloor 3000

Liuotteeton Temafloor 3000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor P 300 epoksipinnoiteseokseen.

CE

Temafloor 3000

Liuotteeton Temafloor 3000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor P 300 epoksipinnoiteseokseen.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton Temafloor 3000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor P 300 epoksipinnoiteseokseen.


Ominaisuudet

• Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestäänsiliävä massa. Massalla voidaan pinnoittaa lattiat, joiden kaltevuus on korkeintaan 5%. • Temafloor Flex-kovetteella saadaan aikaan joustava maalipinta, joka kestää paremmin betonin halkeilua sekä parantaa iskunkestävyyttä.


Käyttökohteet

• Suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit, trukkikäytävät ja yleensä suuren pistekuorman alaiset lattiapinnat. Erittäin hyvä kulutuksen kestävyys.


Riittoisuus

Tasaiselle pohjalle: 1 mm massaus: 1 l valmista massaa / m2 2 mm massaus: 2 l valmista massaa / m2 4 mm massaus: 4 l valmista massaa / m2 Käytännön riittoisuuteen vaikuttaa alustan tasaisuus.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta, teräslasta ja piikkitela.


Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään Ohenteella 006 1029 tai 006 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 3000: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi