Temafloor 3000

Liuotteeton Temafloor 3000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor P 300 epoksipinnoiteseokseen.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton Temafloor 3000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor P 300 epoksipinnoiteseokseen.


Ominaisuudet

• Erinomainen kulutuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70 ºC kuivaa lämpöä ja +60 ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestäänsiliävä massa. Massalla voidaan pinnoittaa lattiat, joiden kaltevuus on korkeintaan 5 %. • Temafloor Flex-kovetteella saadaan aikaan joustava maalipinta, joka kestää paremmin betonin halkeilua sekä parantaa iskunkestävyyttä.


Käyttökohteet

• Suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit, trukkikäytävät ja yleensä suuren pistekuorman alaiset lattiapinnat. Erittäin hyvä kulutuksen kestävyys.


Riittoisuus

Tasaiselle pohjalle: 1 mm massaus: 1 l valmista massaa / m2 2 mm massaus: 2 l valmista massaa / m2 4 mm massaus: 4 l valmista massaa / m2 Käytännön riittoisuuteen vaikuttaa alustan tasaisuus.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta, teräslasta ja piikkitela.


Työvälineiden pesu

Thinner 1029 tai Thinner 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 3000: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi