Neuvonta ammattilaisille

Henkilökohtaista maalausneuvontaa ammattilaisille - puhelimitse, sähköpostilla tai työmaalla.

Puhelinpalvelu (arkisin klo 8-19)

Tikkurila tarjoaa henkilökohtaista teknistä palvelua asiakkailleen yksittäisissä teknisissä asioissa.

Työmaamaalaus:

  • Maalausneuvonta ammattilaisille arkisin klo 8.00-19.00 (pvm/mpm): 020 191 2003
  • Lattiapinnoitteiden maalausneuvonta arkisin klo 8:00 - 16:00: 020 191 2004

Teollinen maalaus:

  • Metalliteollisuusmaalien maalausneuvonta  arkisin klo 8:00 - 16:00: 020 191 2004
  • Puuteollisuusmaalien maalausneuvonta arkisin klo 8:00 - 16:00: 020 191 2005

 

Lähetä kysymys - vastaus seuraavana arkipäivänä

Tikkurilan Maalausneuvontaan on mahdollista lähettää tekninen kysymys liitetiedostoineen. Vastaamme sinulle sähköpostitse tai halutessasi puhelimitse seuraavana arkipäivänä.

Lähetä kysymys >>

 

Työmaaneuvonta

Työmaapalvelumme auttaa projektikohteiden työmaateknisissä asioissa. Työmaapalvelumme tehtävänä on konsultoida ja tehdä tutkimuksia, jotta oikea pintakäsittelyratkaisu löytyy ja ratkaista mahdollisesti työmaalla tapahtuvia pintakäsittelyyn liittyviä ongelmatilanteita.

Alueelliset projektimyyntipäällikkömme ovat palveluksessasi työmaaneuvonta-asioissa.

Ota yhteyttä projektimyyntipäällikköön >>

 

Työmaaneuvonta on maksutonta, mikäli työmaalla käytetään Tikkurilan tuotteita. Työmaaneuvonnasta voidaan laskuttaa  työmaapalvelun tilaajalta teknisen palvelun hinnaston mukaisesti, mikäli Tikkurilan työmaapalvelun tuloksena syntynyttä tilaajaa tyydyttänyttä maalaustyöohjeistusta ja Tikkurilan tuotesuosituksia ei noudateta.

Suunnittelupalvelu

Kaipaatko uusia idoita tai inspiraatiota pintakäsittelyjen suunnitteluun? Aiheuttaako maalien ja pinnoitusratkaisujen määrittely harmaita hiuksia? Suunnittelupalvelumme tarjoaa ammattitaitonsa käyttöösi ja auttaa valitsemaan kohteeseesi sopivimmat pintakäsittelyratkaisut.

On sitten kyseessä tavalliselta tuntuva huoltomaalaus tai vaikkapa teknisesti haastava korjausurakka, voimme varmasti tuoda jotain uutta pöytään. Jätä meille yhteystietosi ja kohteesi tiedot, niin sovitaan tapaaminen.

Ole yhteydessä Suunnittelupalveluun >>

 

Koemaalaukset

Vaihdettaessa maalityyppiä on joskus tarpeen vaihtaa maalauslaitteistoa tai jopa tehdä maalauslinjaan muutoksia. Teknisen palvelumme asiantuntijat ohjeistavat ja avustavat muutoksissa. Mahdollisuuksien mukaan asiantuntijamme tuovat demonstraatiolaitteiston koemaalaukseen, jolloin muutoksesta saatavat hyödyt on mahdollista havaita konkreettisesti ilman investointipäätöstä.

 

Maalauserittelyiden ja tehdasstandardien tarkastaminen ja laatiminen

Alihankinta on tätä päivää. Alihankkijoiden monipuolinen kirjo saattaa tuottaa harmaita hiuksia tilaajan ostajille ja laadunvalvonnalle. Selkeät pelisäännöt helpottavat toimittajien vertailua. Selkeät laadun kriteerit selkeyttävät myös toimittajien tarjouksen asettamista. Yksiselitteisesti selvitetyillä laatukriteereillä minimoidaan eri toimittajien laatuvaihtelu ja saavutetaan yhtenäinen lopputulos, jolloin reklamaatioiden mahdollisuus on minimoitu.

Tekninen palvelumme voi avustaa maalauserittelyiden ja tehdasstandardien laatimisessa tai tarkastaa ja päivittää jo käytössä olevia erittelyitä. Tekninen palvelu voi myös tarvittaessa auditoida alihankkijoita, jolloin varmistetaan, että toiminta on vaatimusten mukaista.

 Ota yhteyttä Tekniseen palveluun >>

 

Neuvontapalvelut ovat maksuttomia, mikäli käytetään Tikkurilan tuotteita. Työmaaneuvonnasta, suunnittelupalveluista, koemaalauksista sekä maalauserittelyiden ja tehdasstandardien tarkastamisesta ja laatimisesta voidaan laskuttaa palvelun tilaajalta Pro Service hinnaston mukaisesti, mikäli Tikkurilan palvelun tuloksena syntynyttä tilaajaa tyydyttänyttä Tikkurilan tuotesuositusta ei noudateta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi