Tikkurilan tekninen palvelu

Neuvonta ammattilaisille

Henkilökohtaista maalausneuvontaa ammattilaisille - puhelimitse, sähköpostilla tai työmaalla

Tikkurila tarjoaa henkilökohtaista teknistä palvelua asiakkailleen yksittäisissä teknisissä asioissa.

Puhelinpalvelu

 

Työmaamaalaus:

  • Maalausneuvonta ammattilaisille arkisin klo 8:00-19:00: 020 191 2003
  • Lattiapinnoitteiden maalausneuvonta arkisin klo 8:00 - 16:00: 020 191 2009

 

Teollinen maalaus:

  • Metalliteollisuusmaalien maalausneuvonta  arkisin klo 8:00 - 16:00: 020 191 2004
  • Puuteollisuusmaalien maalausneuvonta arkisin klo 8:00 - 16:00: 020 191 2005

 

Lähetä kysymys - vastaus seuraavana arkipäivänä

Tikkurilan Maalausneuvontaan on mahdollista lähettää tekninen kysymys liitetiedostoineen. Vastaamme sinulle sähköpostitse tai halutessasi puhelimitse seuraavana arkipäivänä.

Lähetä kysymys

 

Työmaaneuvonta

Työmaapalvelumme auttaa projektikohteiden työmaateknisissä asioissa. Työmaapalvelumme tehtävänä on konsultoida ja tehdä tutkimuksia, jotta oikea pintakäsittelyratkaisu löytyy ja ratkaista mahdollisesti työmaalla tapahtuvia pintakäsittelyyn liittyviä ongelmatilanteita.

Alueelliset projektimyyntipäällikkömme ovat palveluksessasi työmaaneuvonta-asioissa.

Ota yhteyttä projektimyyntipäällikköön >>

 

Työmaaneuvonta on maksutonta, mikäli työmaalla käytetään Tikkurilan tuotteita. Työmaaneuvonnasta voidaan laskuttaa  työmaapalvelun tilaajalta teknisen palvelun hinnaston mukaisesti, mikäli Tikkurilan työmaapalvelun tuloksena syntynyttä tilaajaa tyydyttänyttä maalaustyöohjeistusta ja Tikkurilan tuotesuosituksia ei noudateta.

 

Suunnittelijapalvelu

Kaipaatko uusia idoita tai inspiraatiota pintakäsittelyjen suunnitteluun? Aiheuttaako maalien ja pinnoitusratkaisujen määrittely harmaita hiuksia? Suunnittelupalvelumme tarjoaa ammattitaitonsa käyttöösi ja auttaa valitsemaan kohteeseesi sopivimmat pintakäsittelyratkaisut.

On sitten kyseessä tavalliselta tuntuva huoltomaalaus tai vaikkapa teknisesti haastava korjausurakka, voimme varmasti tuoda jotain uutta pöytään. Jätä meille yhteystietosi ja kohteesi tiedot, niin sovitaan tapaaminen.

Ole yhteydessä suunnittelijapalveluun >>

 

Neuvontapalvelut ovat maksuttomia, mikäli käytetään Tikkurilan tuotteita. Työmaaneuvonnasta ja suunnittelupalveluista voidaan laskuttaa palvelun tilaajalta Pro Service hinnaston mukaisesti, mikäli Tikkurilan palvelun tuloksena syntynyttä tilaajaa tyydyttänyttä Tikkurilan tuotesuositusta ei noudateta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi