Tikkurilan väripalvelut

Väri- ja sävytyspalvelut

Tikkurila on värien ja sävytysteknologian hyödyntämisen edelläkävijä. Väri- ja sävytyspalvelumme auttavat löytämään juuri oikean sävyn Tikkurilan tuotteisiin. Samalla voit luottaa siihen, että valittu sävy soveltuu myös teknisesti käyttökohteeseen ja kestää aikaa siinä missä kohteeseen valittu oikea tuotekin.

Digitaaliset värikartat

Tikkurilan värit toistuvat tuhansissa väreissä. Hyödynnä digitaalisia värikarttojamme, joiden avulla löydät helposti sävyt erilaisiin projekteihin ja suunnitelmiin. Huomioithan. että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus.

 

Värisuunnittelupalvelut

Värisuunnittelijamme auttavat värien valinnassa laajan värikarttamateriaalin avulla ja apuvälineillä. Teemme myös värisuunnitelmia yrityksille ja taloyhtiöille. 
 

Lue lisää

Väri- ja sävytyspalvelut

OmaVäri™

Suunnittelijan on nyt mahdollista käyttää projekteissaan itse suunnittelemallaan värillä maalattuja pintoja. OmaVäri on Tikkurilan uniikki palvelu, jossa suunnittelijan on mahdollista määrittää projektiinsa juuri oikeaan sävyyn sävytetty maalipinta niin ulko- kuin sisätiloihinkin. 
 

Lue lisää

 

Tikkurila Building Coach - suunnitteluohjelmisto

Tikkurila Building Coach on itsenäinen työpöytäsovellus, jota voidaan käyttää yhdessä ArchiCAD- tai Revit-ohjelman kanssa. Se auttaa valitsemaan rakennustyypille ja maalattavalle pinnalle parhaiten soveltuvan pintakäsittelyratkaisun. Tikkurila Building Coach sisältää myös Tikkurilan värit, ja sen avulla voidaan muodostaa maalaustyöseloste, värisuunnitelma ja muut tarvittavat dokumentit.  

Lue lisää

 

Tikkurila Colour Master -mobiilisovellus

Colour Master -mobiilisovelluksella voit kokeilla sekä sisäseinille että talon julkisivulle, miltä eri värit näyttäisivät, inspiroitua väritrendeistä ja muodostaa väripaletteja. Tikkurila Colour Master – kaikki mitä tarvitset maalausprojektisi ideointiin. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.

Lue lisää

Värisuunnittelu

Sävytyskaavapalvelut

Asiantuntijamme selvittävät mitkä Tikkurilan vanhojen värikarttojen sekä käytössä olevien muiden värikarttojen värikoodit ovat sävytettävissä haluamaanne Tikkurilan tuotteeseen. Lisäksi sävytyskaavaneuvonta auttaa vanhojen värisävyjen selvittämisessä. Mikäli Tikkurilan laajasta sävytyskaavarekisteristä ei löydy käytössä olevien muiden värikarttojen värikoodia on siitä mahdollista tehdä sävytyskaava haluttuun Tikkurilan tuotteeseen.
 

Sävytyskaavaneuvonta

Oikeiden värisävyjen ja tuotteiden hakemisessa Tikkurilalla oli merkittävä rooli.
Olavi Saastamoinen, UVM yhtiöt Oy
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi