Sävytyksellä rajoittamaton värivalikoima

Tikkurila valmistaa maaleja ja pinnoitteita kotimaalareille, ammattimaalareille ja teollisuudelle. Perinteikäs maalinvalmistus on yhdistetty viimeisimpiin teknologian saavutuksiin ja ympäristötietoisuuteen. Tikkurilan oma maalinvalmistus ja markkinointi perustuvat sävytyksen laajaan käyttöön, jolloin tilauksesta tehtyjä sävyjä voidaan tarjota viivytyksettä.

 

Sävytys on taloudellinen tapa valmistaa maaleja, joilla on rajaton määrä värejä. Siten sen avulla voidaan vastata niin pienten kuin suurtenkin asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Kaikki mitä tarvitaan on muutama perusmaali, sävytyspastaa (väritiivistettä), sävytyskaava ja sävytyskone sekä paljon tietotaitoa.

Maalien jälleenmyyjät, teollisuus ja maalarit käyttävät sävytystä, koska se tarjoaa monia etuja jakelun joka tasolla. Edistynyt menetelmä merkitsee käyttövalmiiden maalien parantunutta saatavuutta ja siten myös parempaa asiakaspalvelua.

Sävytyksestä on hyötyä kaikille

Lisäämällä pastaa perusmaaliin voidaan jopa hyvin pieniä eriä sävytettyä maalia valmistaa asiakkaalle taloudellisesti. Parasta on, kun maali sävytetään niin lähellä loppukäyttäjää ja käyttöhetkeä kuin mahdollista. Näin asiakas saa juuri sitä, mitä hän haluaa: oikeaa maalia, oikean määrän, oikean värin ja oikealla hetkellä.

Maalin jälleenmyyjä voi sävyttää maalin täsmälleen asiakkaan haluamaan sävyyn – ja tehdä sen nopeasti. Tästä on jälleenmyyjälle myös taloudellista etua, sillä pääomaa on sidottu varastoon vähemmän. Sävytys tarkoittaa myös huomattavia säästöjä teollisille maalauslinjoille, koska erikoisvärien merkitys ja kysyntä kasvavat.

Perusmaalit valmistetaan tehtaalla suurissa erissä, mikä pienentää litrahintaa merkittävästi. Maalinvalmistajalle sävytys merkitsee rationalisoitua tuotantoa ja asiakkaille se taas tarjoaa joustavampia palveluja. Perusmaalien (tyypillisesti valkoisen ja kirkkaan) tuotanto merkitsee kehitystä ekotaseessa verrattuna perinteiseen maalinvalmistukseen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi