Tikkurilan sävytysjärjestelmät

Kauppa- ja rakennusmaaleissa sävytysjärjestelmiä on käytetty 1940-luvun lopulta lähtien, ja teollisuuspinnoitteisiin ne tulivat 1980-luvun alussa. Näitä järjestelmiä on käytetty menestyksellisesti valtavien maalimäärien tuotantoon. Sävytarkkuus on ollut täsmälleen sama verrattuna valmiisiin värisävyihin, tai tarkkuus on jopa ylitetty. Ja maali on saatavilla välittömästi.

Erilaiset järjestelmät erilaisiin tarpeisiin

Tikkurilan maaliliiketoiminta ja maalintuotanto perustuvat sävytyskonseptiin. Tarjoamme kaikki nykyaikaiseen sävytysjärjestelmään tarvittavat komponentit maalien jälleenmyyjille ja maahantuojille ja myös varmistamme järjestelmän sujuvan käyttöönoton.

Sävytysjärjestelmällä kyetään käytännöllisesti katsoen minkä tahansa sävyn tuottamiseen. Sävytyskaava tehdään värimallin mukaan joko tehtaalla tai maalikaupassa minkä jälkeen haluttu väri voidaan valmistaa myyntipisteessä.

Markkinoiden laajin sävyvalikoima sisämaalaukseen

Tikkurila Symphony on markkinoiden laajin ja nykyaikaisin värijärjestelmä. Se on looginen ja helppokäyttöinen, ja sen värisävyt on kehitetty erityisesti maaleille. Tikkurilan Symphony värijärjestelmä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet sisäpintojen värisuunnitteluun.  

Tikkurila Symphony on viiden vuoden kehitystyön tulos. Se sisältää myös erikoisvärejä sisämaalaukseen. Tikkurilan suorittamaan mielipidetutkimukseen osallistui 650 sisämaalaria, ja tutkimuksen perusteella valittiin ammattilaisvärien valikoima – kaikkiaan 2 436 värisävyä. Lue lisää Symphony -värijärjestelmästä.

Tikkurila tarjoaa myös työkaluja värisuunnitteluun, kuten väriviuhkoja, A5 värimalleja sekä arkkitehdeille ja suunnittelijoille suunnatun Building Coach -pintakäsittely- ja värisuunnitteluohjelmiston.

 

 

my-colour.jpg

Julkisivuvärit

Tikkurila Facade 760 -ulkovärikokoelma sisältää nimensä mukaisesti 760 peittävää ulkoväriä kaikille ulkopinnoille, alustamateriaalista riippumatta ─ niin puu-, metalli- kuin myös kiviainespinnoille. Värejä suunniteltaessa on otettu huomioon alati muuttuva ilmasto ja tiukat värin kestävyyden vaatimukset. 

Temaspeed teollisuusasiakkaille

Sävytys on nykyaikaista maalinvalmistusta, koska pienten maalierien sekoittaminen tehtaalla ei ole taloudellista. Tikkurila valmistaa suuria eriä perusmaaleja, joita jälleenmyyjät käyttävät sävytyskoneissaan yhdessä väritiivisteiden valikoiman kanssa. Kestää vain 2-3 minuuttia valmistaa 20 litraa mitä tahansa sävyä.

Tikkurilan väripankki sisältää useita kansainvälisiä värikarttoja, toisia standardivärisävyjä ja monien suurten konevalmistajien pääsävyjä. Tikkurilan väritysohjelmistoa käytetään toistamaan täydentäviä värisävyjä.

LUE LISÄÄ SÄVYTYKSESTÄ

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi