Tikkurilan sävytysjärjestelmät

Kauppa- ja rakennusmaaleissa sävytysjärjestelmiä on käytetty 1940-luvun lopulta lähtien, ja teollisuuspinnitteisiin ne tulivat 1980-luvun alussa. Näitä järjestelmiä on käytetty menestyksellisesti valtavien maalimäärien tuotantoon. Sävytarkkuus on ollut täsmälleen sama verrattuna valmiisiin värisävyihin, tai tarkkuus on jopa ylitetty. Ja maali on saatavilla välittömästi.

Erilaiset järjestelmät erilaisiin tarpeisiin

Tikkurilan maaliliiketoiminta ja maalintuotanto perustuvat sävytyskonseptiin. Tarjoamme kaikki nykyaikaiseen sävytysjärjestelmään tarvittavat komponentit maalien jälleenmyyjille ja maahantuojille ja myös varmistamme järjestelmän sujuvan käyttöönoton.

Sävytysjärjestelmällä kyetään käytännöllisesti katsoen minkä tahansa sävyn tuottamiseen. Sävytyskaava tehdään värimallin mukaan joko tehtaalla tai maalikaupassa minkä jälkeen haluttu väri voidaan valmistaa myyntipisteessä.

Symphonylla laajempi valikoima

Tikkurila Symphony on markkinoiden laajin ja nykyaikaisin sävytysjärjestelmä. Se on looginen ja helppokäyttöinen, ja sen värisävyt on kehitetty erityisesti maaleille. Tikkurilan uusi sävytysjärjestelmä on tehnyt monista kotimaalareiden haaveista totta. Jälleenmyyjillä on Symphony-ilmeen mukaiset myymäläkalusteet ja esittelymateriaalia, joka sisältää 'kaiken tarvittavan'.

Tikkurila Symphony on viiden vuoden kehitystyön tulos. Se sisältää erikoisvärejä sisämaalareille ja kuluttajille. Tikkurilan suorittamaan mielipidetutkimukseen osallistui 650 sisämaalaria, ja tutkimuksen perusteella valittiin ammattilaisvärien valikoima – kaikkiaan 2 436 värisävyä. Kuluttajille on myyntipisteiden esittelyjärjestelmässä tarjolla 720 värisävyn valikoima.

Tikkurila tarjoaa myös työkaluja värisuunnitteluun, kuten värimalliviuhkoja ja värisuunnitteluohjelmiston.

 

 

my-colour.jpg

Julkisivuvärit ulos

Tikkurilan julkisivuvärien kokoelma käsittää 232 sävyä mineraali- ja puupinnoille. Tikkurilan värikoodien lisäksi väriviuhkassa on kerrottu vastaavien NCS-sävyjen koodit. Tikkurilan ulkomaalit voidaan sävyttää kaikkiin Facade-väriviuhkan sävyihin.

Temaspeed teollisuusasiakkaille

 

Sävytys on nykyaikaista maalinvalmistusta, koska pienten maalierien sekoittaminen tehtaalla ei ole taloudellista. Tikkurila valmistaa suuria eriä perusmaaleja, joita jälleenmyyjät käyttävät sävytyskoneissaan yhdessä väritiivisteiden valikoiman kanssa. Kestää vain 2-3 minuuttia valmistaa 20 litraa mitä tahansa sävyä.

Tikkurilan väripankki sisältää useita kansainvälisiä värikarttoja, toisia standardivärisävyjä ja monien suurten konevalmistajien pääsävyjä. Tikkurilan väritysohjelmistoa käytetään toistamaan täydentäviä värisävyjä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi