Tikkurila Facade 760-väriviuhka avoinna suunnittelijan kädessä

Tikkurila Facade 760 – värikokoelma kaikille ulkopinnoille

Kaikki mitä tarvitset julkisivujen värisuunnitteluun.

Tikkurila Facade 760 -värikokoelman värit soveltuvat kaikille puu-, kiviaines- ja metallipinnoille ulkona. Värejä suunniteltaessa on otettu huomioon alati muuttuva ilmasto ja tiukat värin kestävyyden vaatimukset. Kattava värikokoelma on kuratoitu vastaamaan ammattilaisten tarpeita.

Tikkurila Facade 760-väriviuhka rakennuksen pohjapiirrustuksen päällä

Kaikki Tikkurilan ulkovärit on koottu kattavaan ja helppokäyttöiseen Façade 760-värikokoelmaan, joka palvelee ammattilaisten tarpeita julkisivujen ja ulkotiloissa olevien pintojen värisuunnittelussa.

Façade 760-värikokoelma on koottu asiakkaiden toiveiden pohjalta. Se sisältää klassisia värejä, joissa on ainutlaatuinen värin kestävyys, sekä moderneja ja kirkkaita efektivärejä nykyaikaisen arkkitehtuurin muotojen sekä yksityiskohtien korostamiseen. Värikokoelmasta löytyy myös pohjoismaiden suosituimmat ulkomaalausvärit, mikä auttaa värisuositusten tekemisessä esimerkiksi kuluttajille. Värikokoelmassa on otettu huomioon myös muuttuvat trendit julkisivuvärityksissä.

Siirry värikokoelmaan

Värejä kaikkiin tarpeisiin

Facade 760 -värikokoelma on jaettu kolmeen pääosaan: Classic, Effect ja Nordic. Jokaisen osion sävyt ovat väriasiantuntijoiden huolella valitsemia, jotta voit helposti valita kohteen mukaisen ja vaatimuksia vastaavan oikean värin.  

Klassiset värit

Classic -osio sisältää 552 klassista väriä, joilla on ainutlaatuinen värin kestävyys kaikissa Tikkurilan ulkokäyttöön soveltuvissa maaleissa. Värit on jaoteltu selkeästi osioihin, joista on helppo ja nopea valita oikea värimaailma ja siitä eteenpäin eri sävyt.

Modernit ja kirkkaat värit

Effect -osio sisältää 160 modernia ja kirkasta väriä. Niitä suositellaan nykyaikaisen arkkitehtuurin muotojen ja pienten yksityiskohtien korostamiseen. On hyvä huomioida, että kirkkaat ja puhtaat sävyt haalistuvat usein nopeammin kuin murretut sävyt.

Pohjoismaiden suosituimmat värit

Nordic -osio esittelee 30 suosituinta julkisivuväriä pohjoismaissa. Värit perustuvat pitkään kokemukseemme julkisivujen maalaamisesta ja värien käytöstä pohjoismaissa. Nordic -väreissä on kaikkien aikojen suosikkeja, jotka sopivat erityisesti skandinaaviseen ympäristöön. Tämä värivalikoima toimii monissa eri ympäristöissä ja sisältää perinteisiä värejä, kuten punaisia, keltaisia ja vihreitä sävyjä. Nordic -värit sopivat täydellisesti pientalojen julkisivuvärityksiin.

Saatavilla on myös rajatumpia värikarttoja kuluttajille suunnattuna, joihin on koottu suosituimmat värit puutaloille, kivitaloille, sekä katoille ja sokkeleille.

Haluatko lukea lisää hyödyllisiä ja inspiroivia sisältöjä? Liity Pro Insight-sisäpiiriin ja tilaa uutiskirjeemme.
Tilaa uutiskirje

Kaikki väriin vaikuttavat elementit huomioitu

Tikkurila Facade 760 -värikokoelmassa on huomioitu kaikki ne olosuhteet, jotka vaikuttavat väreihin, ulkomaaleihin ja niiden kestävyyteen. Olipa kyseessä muuttuvat sääolosuhteet tai erilaiset maalausalustat, kokoelmassa on laaja valikoima värivaihtoehtoja, joilla on hyvä värin kestävyys.

Tikkurilan värilaboratorio on kehittänyt ja testannut kaikki Facade 760 -värikokoelman värit standardoiduilla menetelmillä varmistaakseen, että värit ovat korkealaatuisia ja toimivat yhtä hyvin puu-, metalli- ja mineraalipinnoille tarkoitetuissa maaleissa sekä kaikissa sääolosuhteissa, sateessa ja auringonpaisteessa.

Huoltoväliin vaikuttavat ilmasto-olosuhteet, ilmansuunnat ja käsitellyn pinnan kaltevuus. Eri sävyt voivat olla säänkestoltaan erilaisia sävypigmenttien ominaisuuksista sekä käytetystä maalista tai pinnoitteesta riippuen. Sideainetyyppi ja sen määrä tuotteessa vaikuttavat värin ja kiillon pysyvyyteen.

Suunnittelijat vertaavat värimallia Facade 760-viuhkan sävyyn

Facade 760 -värikokoelman edut värisuunnitelussa

Rakennusta suunniteltaessa tai talon väriä valittaessa on tärkeää ottaa huomioon julkisivumaalaus jo suunnitteluvaiheessa. Käyttäessäsi Facade 760 -värikokoelmaa, sinun ei tarvitse olla epävarma lopputuloksesta tai ulkomaalin soveltuvuudesta tai kestävyydestä, sillä kaikki Tikkurilan ulkomaalit puu-, metalli- tai mineraalipinnoille on suunniteltu ja testattu sopimaan parhaiten juuri kyseiselle rakennusmateriaalille.

Façade 760 -värikokoelma on helppokäyttöinen, sillä symbolit kertovat minkä tyyppisiin maaleihin mikäkin sävy voidaan sävyttää. Värikokoelmassa on myös heijastuarvot kullekin sävylle, joka ilmoittaa pinnalta heijastuvan valon määrän prosentteina. Mitä pienempi heijastusarvo värillä on, sitä korkeammaksi sen lämpötila voi nousta auringonpaisteessa. Pinnan lämpötila saattaa nopeuttaa maalin vanhenemisreaktiota ja aiheuttaa alustassa lämpötilaeroista johtuvaa elämistä.

Tikkurilan värikoodien lisäksi kaikille väreille on mitattu NCS-koodi.  

Façade 760 -värikokoelmassa on kaikki, mitä tarvitset julkisivujen ja ulkomaalausten värisuunnitteluun. Façade 760 -väriviuhkan voit tilata ammattilaisille suunnatusta verkkokaupastamme.

Kuten Symphony -värijärjestelmä sisäpintojen värisuunnitteluun, Facade 760 -värikokoelma on täydellinen työkalu ulkopintojen värisuunnitteluun ammattilaisille.

Tikkurila Facade 760-väriviuhka
ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ TIKKURILAN ASIANTUNTIJOIHIN. ME TARJOAMME KATTAVAT PALVELUMME KÄYTTÖÖSI JA AUTAMME VALITSEMAAN KOHTEESEESI SOPIVIMMAT TUOTTEET JA VÄRIT.
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi