OmaVäri

Suunnittelijan on nyt mahdollista käyttää projekteissaan itse suunnittelemallaan värillä maalattuja pintoja. OmaVäri™ on Tikkurilan uniikki palvelu, jossa suunnittelijan on mahdollista määrittää projektiinsa juuri oikeaan sävyyn sävytetty maalipinta niin ulko- kuin sisätiloihinkin*.

OmaVäri -palvelun avulla Tikkurila toteuttaa haluttuun maalituotteeseen ja kiiltoasteeseen soveltuvan sävytyskaavan, joka on käytettävissä kaikissa Suomen sävytyspisteissä. Tällöin projektin toteuttaja pystyy tilaamaan työmaalle OmaVäri -tuotteet samalla tavalla kuin muutkin tuotteet.

OmaVäri -värikoodia on mahdollista käyttää suunnitelmissa yhä uudelleen, sillä värikoodi tallennetaan Tikkurilan järjestelmään.

OmaVäri

Näin saat OmaVärin

  1. Valitse haluttu sävymalli (sävymalli voi olla mistä tahansa pinnasta/materiaalista).
  2. Valitse haluttu Tikkurilan tuote/tuotteet ja kiiltoaste.
  3. Ota yhteyttä Tikkurilan ammattilaismyyntiin ja keskustele tilauksen mahdollisuuksista ja yksityiskohdista.
  4. Toimita vähintään 2x2 cm kokoinen sävymalli Tikkurilaan.
  5. Seitsemän työpäivän kuluessa sävymallin saapumisesta Tikkurilaan saat sähköpostilla ilmoituksen, jonka jälkeen OmaVärisi on käytössä sävytietokannassamme (kaikissa Suomen sävytyspisteissä sävy on käytössä seuraavan päivitysajon jälkeen). Erikoissävyillä ja -tuotteilla saattaa olla pidempi toimitusaika, Tikkurilan yhteyshenkilö informoi asiasta tarvittaessa.
  6. Mikäli olet tilannut fyysiset värimallit ne toimitetaan sinulle postitse. Peittävät värimallit tehdään A5-kokoiselle levylle, kuultavat värit 10x20 cm kokoiselle puualustalle.

OmaVäri laskutetaan Tikkurila Pro Service-hinnaston mukaan.

Katso Pro Service hinnasto

*OmaVäri toteutetaan sävytysteknologian asettamin rajoittein, joten varsinkin ulkopinnoilla väriä ei kaikissa tapauksissa voida toteuttaa kaikkiin tuotteisiin

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi