Temafloor PU Flex Color

Liuotteeton, joustava, kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite. Käytetään osana Tikkurilan Cozy Floor -järjestelmää.

M1

Temafloor PU Flex Color

Liuotteeton, joustava, kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite. Käytetään osana Tikkurilan Cozy Floor -järjestelmää.

Kuvaus

Liuotteeton, joustava, kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite. Käytetään osana Tikkurilan Cozy Floor -järjestelmää.


Ominaisuudet

• Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden ansiosta Temafloor PU Flex Color auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. • Murtovenymä 200% (7 vrk). • Itsestään siliävä pinnoite, joka on helppo ja nopea toteuttaa. Uusiminen on helppoa verrattuna perinteisiin lattiapinnoitus ratkaisuihin. • Temafloor PU Flex Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaa suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja. • Pinnoite ei kutistu eikä halkeile.


Käyttökohteet

• Vettä läpäisemätön pinnoite uusille ja vanhoille betonilattioille joille kohdistuu kohtuullista mekaanista rasitusta..


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä. Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin seuraava: Kerrospaksuudella 2 mm riittoisuus n. 0,5 m²/litra


Varastointi

Kovete tulee varastoida noin +20ºC. Kiteytymistä on havaittavissa varastoitaessa alle +20ºC lämpötiloissa. Kylmästä kiteytynyt tuote on sulatettavissa, eikä aiheuta tuotteen ominaisuuksien heikkenemistä. Tarkempia tietoja tuotteen valmistajalta.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Hammastettu teräslasta tai säätölasta.


Työvälineiden pesu

Thinner 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU Flex Color: max. VOC < 500 g/l


M1 luokiteltu

Temafloor PU Flex Color kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Tuote auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Product usp1prof_img
Durable white floor

Helppokäyttöinen

Temafloor PU Flex Color on helppo ja nopea toteuttaa. Uusiminen on helppoa, verrattuna perinteisiin lattiapinnoitusratkaisuihin tuote säästää näin aikaa.

Product usp2prof_img
Durable white floor

Voidaan sävyttää tuhansiin värisävyihin

Temafloor PU Flex Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaan suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja. Pinnoiteella saadaan lattialle yksilöllisen lopputulos.

Product usp3prof_img
Durable white floor
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi