Cozy floor lattiapinnoitusjärjestelmä julkisiin tiloihin

Cozy Floor lattiapinnoitusjärjestelmä

Lattiapinnoitus terveellisen sisäilman edistämiseksi

Tikkurila Cozy Floor -polyuretaanilattiajärjestelmä on kestävä ja elastinen pinnoite, joka auttaa varmistamaan hyvän akustiikan ja sisäilman laadun.

Cozy Floor -lattiapinnoitusjärjestelmä on suunniteltu julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoihin, kahviloihin ja toimistotiloihin. Se sopii tiloihin, joihin halutaan visuaalisesti miellyttävä, saumaton pinta. Se voidaan sävyttää mihin tahansa väriin, mm. Symphony-värikartan mukaan, juuri oikean ilmeen ja tuntuman luomiseksi. Cozy Floor tarjoaa huikeita mahdollisuuksia leikkiä väreillä ja kuvioilla sekä yhdistää lattioita helpommin muihin huoneen elementteihin. Yksiväristen pintojen lisäksi on mahdollista yhdistää eri värejä ja kuvioita esimerkiksi luonnonkiven ja marmorin jäljittelemiseksi.


Cozy Floor -järjestelmä on tervetullut ratkaisu myös kodin sisustukseen, erityisesti suurempiin keittiöihin ja ruokailutiloihin, joissa halutaan tasainen, esteettisesti miellyttävä ja helppohoitoinen lattiapinta. Cozy Floor sopii hyvin myös lattialämmitykseen.

Kestävä ja terveydelle ystävällinen

Terveydelle ja ympäristölle ystävälliset materiaalit ovat yksi rakentamisen ja sisustamisen suurimmista trendeistä. Nykyaikaiset keinotekoiset materiaalit eivät ole millään tavalla huonompia kuin luonnonpuu tai puuparketti, joihin on myös tapana käyttää liimoja ja lakkoja, mutta joiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä on nykyaikaisten standardien mukaisesti minimoitu.
Tikkurila Cozy Floor -lattiajärjestelmä on saanut rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1. M1-luokitus myönnetään materiaaleille, jotka päästävät erittäin vähän haihtuvia yhdisteitä (VOC-päästöjä) huonetilaan varmistaen hyvän sisäilman laadun.

 

Kestävä lattiapinnoitus koulun opetustilassa.
Cozy floor -polyuretaanilattiapinnoite koulussa.

Elastinen ja saumaton pinnoite parantaa estetiikkaa ja akustiikkaa

Yksi Cozy Floorin tärkeimmistä eduista muihin lattiamateriaaleihin verrattuna on saumattomuus. Esteettisyyden lisäksi helppo puhtaanapito on suuri etu. Cozy Floor on elastinen pinnoite, joka ei kutistu tai halkeile. Cozy Floorista erityisen tekee sen kyky vaimentaa askelmelua tehden huoneen akustiikasta pehmeän ja miellyttävän, mikä parantaa huoneen käyttömukavuutta.


Lataa esite

 

Saatavilla on kaksi Cozy Floor -lattiajärjestelmää. Klikkaa tuotteen nimeä lukeaksesi lisää tietystä tuotteesta. Käyttöä koskevat ohjeet löydät tuoteselosteista.

 COZY FLOORCOZY FLOOR MOSAIC
PohjustusFontefloor EP 100Fontefloor EP 100
Polyuretaanipinnoite Temafloor PU Flex ColorTemafloor PU Flex Color
Hiutalointi Mosaiikkihiutaleet
Pintamaali/-lakka Fontefloor PU MattFontedur FL Matt
Haluatko kuulla lisää lattiapinnoitusratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen tai ratkaisun.
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi