Pitkä neuvottelupöytä toimistotilassa, jonka lattia on pinnoitettu polyuretaanipinnoitteella.

Betonilattiapinnoitteet toimistotiloihin

Lattiapinnoitteet viihtyisiin ja inspiroiviin toimistotiloihin.

Toimistoissa työskennellään ja vietetään aikaa useita tunteja päivässä, joten tilojen on oltava viihtyisiä ja mukavia käyttäjilleen. Lattialla on suuri merkitys tilan kokonaisuuteen. Toimistotilojen lattiapinnoitteelta vaaditaan miellyttävää tuntumaa kävellä ja seistä, mutta pinnoitteen tulee olla myös joustava ja kestävä, jotta se pysyy tasaisena ja halkeilemattomana pitkällä aikavälillä. Tikkurila tarjoaa toimistotiloihin laajan valikoiman näyttäviä ja kestäviä lattiapinnoitteita, jotka ovat esteettisesti kauniita ja lisäävät tilan käyttäjien hyvinvointia.

Hiljainen työympäristö Tikkurilan lattiapinnoitteilla

Cozy Floor  -lattiapinnoitejärjestelmän erinomaiset äänieristysominaisuudet vaimentavat melua ja  parantavat akustiikkaa, mikä lisää toimistotilojen viihtyvyyttä ja helpottaa keskittymistä työntekoon. Cozy Floor -järjestelmä on vähäpäästöinen lattiapinnoiteratkaisu, joka on saanut rakennusmateriaalien M1-luokituksen. Se turvaa hyvän sisäilman laadun ja tarjoaa samalla erinomaisen kulutus- ja iskunkestävyyden.

Ihmisiä neuvotteluhuoneessa pöydän ääressä.
Kiiltävä lattiapinnoitusjärjestelmä toimistotilassa.

Hygieeninen ja helppo puhdistaa

Tikkurilan lattiapinnoiteratkaisut toimistotiloihin ovat mietohajuisia, nopeita asentaa ja kuivuvat lopulliseen kovuuteensa lyhyessä ajassa. Lattiapinnoitteemme muodostavat tasaisen ja halkeilemattoman pinnan, joka on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Valikoimastamme löytyy myös pölynsidonta-ratkaisuja lujille lattiatasoitteille ja betonilattioille.

Sävytettävät lattiapinnoitteet tuhansiin eri väreihin

Lattiapinnoitusratkaisuistamme löytyy lähes rajaton värivalikoima, joten ne voivat olla avaintekijä tilasi sisustuksessa. Laaja värivalikoima tarjoaa mahdollisuuden leikkiä väreillä, tekstuurilla ja kuvioilla, ja kiiltoasteen valinta täysmatasta täyskiiltävään mahdollistaa lattiapinnan sovittamisen täydellisesti tilan muihin elementteihin.

Katso myös Tikkurilan Design-lattiat, joilla voit luoda yksilöllisen lattian tilan identiteetin mukaan.

Tikkurila Symphony väriviuhka ja kangaspaloja.
Ihmisen kädessä pieni maalipurkki, josta kasvaa viherkasvi.

Turvallisuutta ja kestävää rakentamista edistävät lattiapinnoitteet

Kaikki lattiapinnoiteratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden minimaalisilla ympäristövaikutuksilla. Tuotekehityksemme pääpaino on sisäilman laatua parantavissa ratkaisuissa, joissa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä (VOC-päästöt) ovat yhä alhaisempia ja päästöt pienempiä. 

Laajaan valikoimaamme kuuluu useita M1-luokiteltuja tuotteita sekä esimerkiksi LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitushankkeiden vaatimukset täyttäviä pinnoitusratkaisuja. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimitamme korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme betonilattiapinnoille? Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi