Temafloor PU Color

Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

M1
  • M1 luokiteltu
  • Laaja värivalikoima
  • Kestävä saumaton polyuretaanipinnoite

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden ansiosta Temafloor PU Color auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. • Hyvä kulutuskestävyys. • Murtovenymä noin 60 %. • Hyvä iskunkestävyys. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitettävissä hammastetulla teräslastalla tai säätölastalla.


Käyttökohteet

• Kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat sekä asfalttilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukki- ja ajokäytävät.


Ohenne

Liuotteeton


Varastointi

Kovete tulee varastoida noin +20 ºC. Kiteytymistä on havaittavissa varastoitaessa alle +20 ºC lämpötiloissa. Kylmästä kiteytynyt tuote on sulatettavissa, eikä aiheuta tuotteen ominaisuuksien heikkenemistä. Tarkempia tietoja tuotteen valmistajalta.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Hammastettu teräslasta tai säätölasta.


Työvälineiden pesu

Thinner 1061


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010). Temafloor PU Color: max. VOC < 0,4 g/l.


M1 luokiteltu

Temafloor PU Color kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Tuote auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Product usp1prof_img
Parking garage

Laaja värivalikoima

Temafloor PU Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaa suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja. Pinnoitteella saadaan lattialle yksilöllisen lopputulos.

Product usp2prof_img
Stadium

Kestävä saumaton polyuretaanipinnoite

Temafloor PU Color soveltuu suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. Kuten teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa sekä muissa vastaavissa tiloissa. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta, joka helpottaa ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

Product usp3prof_img
Parking
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi