Temafloor PU Color

Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

M1_fi

Temafloor PU Color

Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden ansiosta Temafloor PU Color auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.. • Hyvä kulutuskestävyys.. • Murtovenymä noin 60%. • Hyvä iskunkestävyys.. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitettävissä hammastetulla teräslastalla tai säätölastalla..


Käyttökohteet

• Kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat sekä asfalttilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukki- ja ajokäytävät..


Ohenne

Liuotteeton


Varastointi

Kovete tulee varastoida noin +20ºC. Kiteytymistä on havaittavissa varastoitaessa alle +20ºC lämpötiloissa. Kylmästä kiteytynyt tuote on sulatettavissa, eikä aiheuta tuotteen ominaisuuksien heikkenemistä. Tarkempia tietoja tuotteen valmistajalta.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4%. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu -pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Sementtimäiset tasoitemassat: Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Hammastettu teräslasta tai säätölasta.


Työvälineiden pesu

Thinner 1061


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU Color: max. VOC < 500 g/l


M1 luokiteltu

Temafloor PU Color kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Tuote auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Product usp1prof_img
Parking garage

Laaja värivalikoima

Temafloor PU Flex Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaa suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja. Pinnoitteella saadaan lattialle yksilöllisen lopputulos.

Product usp2prof_img
Stadium

Kestävä saumaton polyuretaanipinnoite

Temafloor PU Color soveltuu suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. Kuten teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa sekä muissa vastaavissa tiloissa. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta, joka helpottaa ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

Product usp3prof_img
Parking
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi