Fontedur FL Matt

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanilakka.

EPD verified
M1
CE

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanilakka.


Ominaisuudet

• Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Sävytettävissä Pro Grey -värikartan Kuultavat harmaat -värisävyihin.


Käyttökohteet

• Soveltuu Fontefloor ja Temafloor -epoksi- ja polyuretaanilattioiden pintalakaksi. • Voidaan käyttää myös pölynsidontalakkana, ei tummenna betonipintaa.


Riittoisuus

Ei määritetty. Käytännön riittoisuus riippuu pinnan tasaisuudesta.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Betonin jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo koneellisesti hiomalla. Puhdista kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Vesi.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontedur FL Matt: max. VOC < 140 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi