Temafloor 500M

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite. M1-luokiteltu.

M1_fi

Temafloor 500M

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite. M1-luokiteltu.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite. M1-luokiteltu.


Ominaisuudet

• Temafloor 500M kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Hyvä kulutuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestään siliävä pinnoite.


Käyttökohteet

• Suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukki- ja ajokäytävät. • Soveltuu myös pysäköintitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin, ostoskeskuksiin ja kahviloihin.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin: Kerrospaksuus 0,3 mm riittoisuus n. 3 m2 /l. Kerrospaksuus 0,5 mm riittoisuus n. 2 m2 /l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Epoksipinnoitteilla on luontainen taipumus liituuntumiseen ja haalistumiseen ulkoolosuhteissa.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Sementtimäiset tasoitemassat Tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään Thinner 1029 tai 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 500M: max. VOC < 500 g/l


M1 luokiteltu

Pinnoitteen miedon hajun ja matalan haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) pitoisuustason ansiosta, sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Temafloor 500M täyttää M1-rakennusmateriaalien päästöluokan vaatimukset.

Product usp1prof_img
General store

Kestävä, saumaton epoksipinnoite

Temafloor 500M soveltuu erityisen hyvin suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta joka helpottaa ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

Product usp2prof_img
Paper factory floor

Räätälöitävää suojaa

Temafloor 500M voidaan myös sävyttää haluttuun värisävyyn toivotun lopputuloksen ja tunnelman aikaansaamiseksi.

Product usp3prof_img
In multiple colors
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi