Temafloor 500M

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite sisäkäyttöön. M1-luokiteltu.

EPD verified
M1
  • M1 luokiteltu
  • Kestävä, saumaton epoksipinnoite
  • Räätälöitävää suojaa

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite sisäkäyttöön. M1-luokiteltu.


Ominaisuudet

• Temafloor 500M kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Hyvä kulutuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70 ºC kuivaa lämpöä ja +60 ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestään siliävä pinnoite.


Käyttökohteet

• Soveltuu uusille ja vanhoille betonilattioille pysäköintitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin, ostoskeskuksiin ravintoloihin ja kahviloihin. • Soveltuu myös suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaisille betonilattioille teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukki- ja ajokäytävät.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Betonin jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo koneellisesti hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 1029 tai 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 500M: max. VOC < 500 g/l


M1 luokiteltu

Pinnoitteen miedon hajun ja matalan haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) pitoisuustason ansiosta, sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Temafloor 500M täyttää M1-rakennusmateriaalien päästöluokan vaatimukset.

Product usp1prof_img
General store

Kestävä, saumaton epoksipinnoite

Temafloor 500M soveltuu erityisen hyvin suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta joka helpottaa ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

Product usp2prof_img
Paper factory floor

Räätälöitävää suojaa

Temafloor 500M voidaan myös sävyttää haluttuun värisävyyn toivotun lopputuloksen ja tunnelman aikaansaamiseksi.

Product usp3prof_img
In multiple colors
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi