Lattiapinnoite julkisessa tilassa.

Betonilattiat julkisissa ja kaupallisissa rakennuksissa

Luotettavat lattiapinnoitteet eri rasitusluokkiin ja vaativiin esteettisiin tarpeisiin.

Julkisten ja kaupallisten rakennusten, kuten kirjastojen, kauppakeskusten ja monitoimitilojen lattiat ovat alttiina kulutukselle, ja niiden pitää olla helposti puhdistettavia. Myös esteettinen ulkonäkö ja turvallisuus ovat tärkeitä kriteereitä. 

Tikkurila tarjoaa laajan valikoiman vesiohenteisia ja liuotteettomia lattiapinnoitteita erilaisiin julkisten ja kaupallisten tilojen rasitusluokkiin. Lattiapinnoiteratkaisumme kattavat tuotteet niin raskaan trukkiliikenteen tiloihin kuin upeisiin design-lähtöisesti suunniteltuihin liiketiloihin, museoihin ja teattereihin.

Kuviointi, metallinhohtosävyt ja mahdollisuus käyttää tuhansia värejä ovat esimerkkejä erikoisefekteistä, joilla saadaan näyttäviä lattiapintoja. Ne sopivat lattioihin, joilta vaaditaan trendikästä ilmettä, esim. ravintoloihin, kahviloihin, ostoskeskuksiin ja liiketiloihin. Temafloor P300 -epoksipinnoite mahdollistaa lattiapinnan marmorointikuvioinnin tai uusien ja innovatiivisten kuviointien luomisen vapaalla kädellä, joilla voidaan lisätä julkisten tilojen houkuttelevuutta ja käyttömukavuutta. 

Lue lisää Tikkurilan designlattia-ratkaisuista.

Nopea asentaa ja helppo pitää puhtaana

Julkisten ja kaupallisten rakennusten huolto- ja kunnossapitotyöt on saatava nopeasti päätökseen häiriöiden ja liiketoiminnan keskeytysten minimoimiseksi, joten kohteisiin suositellaan nopeasti kuivuvia ja mietohajuisia lattiapinnoitteita. Tikkurilan lattiapinnoiteratkaisut sisältävät tuotteita, joissa on alhaiset VOC-päästöt ja jotka ovat nopeita asentaa. Esimerkiksi Temafloor 500M on itsesiliävä, M1-luokiteltu ja mietohajuinen lattiapinnoitusjärjestelmä, jolla saadaan helposti puhdistettava, tasainen lattiapinta. Temafloor 500M soveltuu suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaisille betonilattioille.

Tikkurilan vesiohenteinen Fontefloor EP 3000 on hyvin vesihöyryä läpäisevä, itsesiliävä ja M1-päästöluokituksen epoksimassa, joka soveltuu myös kestävän rakentamisen hankkeisiin. Ratkaisun avulla saadaan aikaan helposti puhdistettava, kaunis mattapintainen lattia. Fontefloor EP 3000 epoksimassaa suositellaan kevyen ja keskiraskaan mekaanisen rasituksen alaisille betonilattioille.

 

 

Henkilö kävelee polyuretaanipinnoitteella maalatulla betonilattialla.
Liilaa ja vihreää lattiapintaa aulatilassa.

Oikea lattiapinnoite jokaiseen tilaan

Lattiapinnoiteratkaisuitamme on saatavilla lähes rajattomassa värivalikoimassa, mukaan lukien hohtavat metalliefektit. Valittavana on myös erilaisia pintastruktuureita ja kiiltoasteita mattapinnasta täyskiiltävään. Oikealla viimeistelyllä voi olla valtava vaikutus tilan estetiikkaan, mikä tekee siitä houkuttelevamman, harmonisemman tai näyttävämmän. 

Valikoimastamme löytyy myös M1-luokiteltu, vähäpäästöinen Cozy Floor -lattiapinnoitusjärjestelmä, joka tarjoaa erinomaiset äänieristysominaisuudet akustiikan parantamiseksi ja auttaa tekemään tiloista, kuten kirjastoista ja toimistoista, hiljaisempia ja miellyttävämpiä ihmisille viettää aikaa. Erikoistiloihin, kuten IV-konehuoneisiin, joissa käydään harvoin ja joissa lattia saattaa altistua vesivuodoille, tarjoamme joustavia lattiapinnoitteita, jotka eivät halkeile, mikä eliminoi veden imeytymisriskin rakenteeseen.

Kestävää rakentamista pohjasta pintaan

Kaikki lattiapinnoiteratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden minimaalisilla ympäristövaikutuksilla. Tuotekehityksemme pääpaino on sisäilman laatua parantavissa ratkaisuissa, joissa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä (VOC-päästöt) ovat yhä alhaisempia ja päästöt pienempiä. 

Laajaan valikoimaamme kuuluu useita M1-luokiteltuja tuotteita sekä esimerkiksi LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitushankkeiden vaatimukset täyttäviä pinnoitusratkaisuja. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimitamme korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.

Henkilö pitelee kädessään pientä maalipurkkia josta nousee viherkasvi.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme betonilattiapinnoille? Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi