Pysäköintihalli

Betonilattiat pysäköinti- ja ajoneuvohalleissa

Tikkurilan valikoimissa on useita ratkaisuja ulko- ja sisätilojen betonilattioille, joiden pitää kestää suurta painoa, iskuja ja kemiallista rasitusta.

Tikkurilalla on pitkä kokemus korkealaatuisista ja kestävistä lattiapinnoitteista, joiden tulee kestää parkkihallien, erilaisten ajoneuvohallien ja jopa lentokonehallien betonilattioihin kohdistuvaa kemiallista ja mekaanista rasitusta. 

Tarjoamme käsittely-yhdistelmiä kaikkiin käyttötarkoituksiin, olipa kyse pölynsidonnasta, kevyen rasituksen ja harvoin liikennöityjen pysäköintialueiden pinnoituksesta tai erittäin vaativien ja vilkkaasti liikennöityjen tilojen lattiapinnoituksesta. Tikkurilan valikoimassa on useita tähän tarkoitukseen sopivia tuotteita sisä- ja ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa tuotteissamme on erinomainen sääolosuhteiden ja UV-valon kestävyys.

Pysäköintihallin betonilattia

Kestävä lattiapinnoite varmistaa pitkän käyttöiän

Pysäköintihallien betonilattiat ovat alttiina raskaalle mekaaniselle rasitukselle ja niiden pitää kestää mm. nastarenkaita, raskasta kuormitusta, liikennettä sekä kemikaaleja, kuten öljyä, rasvoja ja suoloja.

Lentokonehallien betonilattioiden vaatimukset ovat vieläkin tiukemmat, sillä pinnoitteiden on kestettävä äärimmäistä painoa, iskuja, kovaa kulutusta ja kemiallista rasitusta. Tikkurilan lentokonehalleihin soveltuvat lattiapinnoitusratkaisut ovat luotettava ratkaisu, sillä ne kestävät erinomaisesti edellä mainittuja haastavia olosuhteita ja äärimmäistä rasitusta mahdollistaen lattiapinnan pitkän käyttöiän. Lentokonehallien betonilattioille, joiden pitää kestää suurta painoa, iskuja ja kemiallista rasitusta, valikoimastamme löytyy esim. Temafloor 3000 -epoksimassa.

Pysäköintialuiden valon ja turvallisuuden lisääminen 

Pysäköintihallien ja lentokonehallien valoisuus ja värien käyttö tekevät niistä käyttäjäystävällisempiä ja lisäävät turvallisuutta. Tikkurilan kattava sävytysjärjestelmä mahdollistaa laajan valikoiman värivaihtoehtoja myös betonilattiapinnoitteisiin, mikä antaa mahdollisuuden käyttää värejä tilan toiminnallisuuksien parantamiseksi sekä turvallisuuden lisäämiseksi.

Oikea ratkaisu jokaiseen käyttökohteeseen

Kulutuskestävyyden lisäämiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi, erityisesti sateesta tai vedestä kastuvilla pinnoilla, lattiapinta voidaan päällystää liukkautta ehkäisevällä pinnoitusjärjestelmällä, kuten Tikkurilan Temafloor 6 -järjestelmällä. Temafloor 6 lattiapinnoitusjärjestelmää suositellaan lattiapinnoille, jotka eivät saa olla liukkaita ja joiden tulee kestää UV-valoa, kulutusta, puristusta ja suoloja. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. jalankulkusillat, pysäköintihallit, ajoneuvosillat ja rampit. 

Temafloor 6 valmistetaan lisäämällä hiekkaa Temafloor PU -polyuretaanipinnoitteeseen. Pinnoite pintamaalataan Temafloor PU-UV -polyuretaanipinnoitteella. Temafloor 6 ja muut polyuretaanipohjaiset lattiajärjestelmät on suunniteltu suojaamaan pintaa ja niillä on erinomainen halkeamien silloituskyky. Valikoimastamme löytyy myös useita korkealaatuisia lattiapinnoille soveltuvia epoksimaaleja, kuten Temacoat RM 40, Temacoat GPL tai polyuretaanimaaleja, kuten Temadur 20 ja Temadur 50, joita voidaan levittää telalla tai ruiskulla lattiapintoihin tehtäviin merkintöihin.

Pysäköintialueen betonipinnoitus ulkotiloissa
Lentokonehalli.
Useimmat Tikkurilan tuotteet ovat liuotteettomia, ja niiden värivalikoima on laaja.

Kestävää suojaa ympäristöä kunnioittaen 

Lattiapinnoitejärjestelmämme tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja edistävät näin kestävää rakentamista. Tarjoamalla käsitellyille pinnoille parhaan mahdollisen suojan voimme pidentää pinnoitettujen rakenteiden käyttöikää ja vähentää rakennusten ympäristövaikutuksia niiden elinkaaren aikana. 

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä lattiapinnoiteratkaisuille, joissa on vähemmän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ja alhaisemmat päästöt turvallisemman ja terveellisemmän ympäristön varmistamiseksi. Useimmat Tikkurilan tuotteet ovat liuotteettomia, ja valikoimassamme on myös vesiohenteisia tuotteita betonilattioille. Tuotevalikoimamme sisältää tuotteita, jotka kuuluvat rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1 tai täyttävät LEED- ja BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmien vaatimukset. 

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisustamme betonilattiapinnoille? Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä

Lattiajärjestelmät pölynsidontaan (BC1)

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
50
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
50
Maalausjärjestelmä
-
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
100

Kevyen mekaanisen rasituksen järjestelmät (BC2)

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
250
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
250

Kohtalaisen mekaanisen rasituksen järjestelmät (BC3)

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
2000
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
500
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
2000
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
500

Kovan mekaanisen rasituksen järjestelmät (BC4)

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
2000

Hyvin ankaran mekaanisen rasituksen järjestelmät (BC5)

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
4000
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi