Temafloor PU-UV Color

Säänkestävä, liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

Temafloor PU-UV Color

Säänkestävä, liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Säänkestävä, liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Erinomainen UV-säteilyn kesto.. • Käytetään UV-säteilyn kestävänä pintatuotteena Temafloor PU -lattioiden päällä pysäköintikansilla ja muilla suoralle auringonvalolle altistuvilla alueilla.. • Kestää mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta.. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitettävissä hammastetulla teräslastalla tai säätölastalla..


Käyttökohteet

• Hiljainen, ei kutistu eikä halkeile..


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan tasaisuus ja maalausmenetelmä. Kerrospaksuudella 0,3 mm riittoisuus n. 3,3 m²/litra Kerrospaksuudella 1,0 mm riittoisuus n. 1 m²/litra


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4%. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu -pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Sementtimäiset tasoitemassat: Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Hammastettu teräslasta tai säätölasta.


Työvälineiden pesu

Thinner 1061


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU-UV Color: max. VOC < 500 g/l


Laaja värivalikoima

Temafloor PU-UV Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaa suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja.

Product usp1prof_img
Parking garage

Erinomainen UV-säteilyn kesto

Temafloor PU-UV Color pinnoitteella on erinomainen UV säteilyn kesto, se kestää myös kovaa ilmastollista ja mekaanista rasitusta. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta.

Product usp2prof_img
Stadium

Helppokäyttöinen

Temafloor PU-UV Color on helppo ja nopea toteuttaa. Uusiminen on helppoa, verrattuna perinteisiin lattiapinnoitusratkaisuihin tuote säästää näin aikaa.

Product usp3prof_img
Parking garage
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi