Temafloor PU-UV Color

Liuotteeton, sävytettävä, joustava ja säänkestävä kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

M1
  • Laaja värivalikoima
  • Erinomainen UV-säteilyn kesto
  • Helppokäyttöinen

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton, sävytettävä, joustava ja säänkestävä kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Erinomainen UV-säteilyn kesto. • Käytetään UV-säteilyn kestävänä pintatuotteena Temafloor PU -lattioiden päällä pysäköintikansilla ja muilla suoralle auringonvalolle altistuvilla alueilla. • Kestää mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitettävissä hammastetulla teräslastalla tai säätölastalla. • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.


Käyttökohteet

• Hiljainen, ei kutistu eikä halkeile.


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan tasaisuus ja maalausmenetelmä. Kerrospaksuudella 0,3 mm riittoisuus n. 3,3 m²/litra Kerrospaksuudella 1,0 mm riittoisuus n. 1 m²/litra


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Betonin jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Hammastettu teräslasta tai säätölasta.


Työvälineiden pesu

Thinner 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU-UV Color: max. VOC < 500 g/l


Laaja värivalikoima

Temafloor PU-UV Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaa suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja.

Product usp1prof_img
Parking garage

Erinomainen UV-säteilyn kesto

Temafloor PU-UV Color pinnoitteella on erinomainen UV säteilyn kesto, se kestää myös kovaa ilmastollista ja mekaanista rasitusta. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta.

Product usp2prof_img
Stadium

Helppokäyttöinen

Temafloor PU-UV Color on helppo ja nopea toteuttaa. Uusiminen on helppoa, verrattuna perinteisiin lattiapinnoitusratkaisuihin tuote säästää näin aikaa.

Product usp3prof_img
Parking garage
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi