Temafloor PU

Elastinen, kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite.

CE

Temafloor PU

Elastinen, kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Elastinen, kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Hyvä kulutuksen kestävyys. • Murtovenymä noin 60%. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. • Hyvä iskunkestävyys. • Kestää +80ºC kuivaa lämpöä. Ei kestä äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitetään hammaslastalla tai teräslastalla.


Käyttökohteet

• Kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betoni- ja asvalttilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; kuten esim. ilmanvaihtokonehuoneet, prosessitilat, paperikonehallit, trukki- ja ajokäytävät.


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä. Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin seuraava: Kerrospaksuudella 1 mm riittoisuus n. 1 m2/lKerrospaksuudella 2 mm riittoisuus n. 0,5 m2/l


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi