Temafloor 400

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksilakka.

CE

Temafloor 400

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksilakka.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Käytetään Temafloor 4000 hiertomassan ja epoksibetonin sideaineena. • Käytetään myös Temafloor pinnoitteiden ja massojen pintalakkaukseen. • Soveltuu pölynsidontalakkaukseen sekä uusien ja vanhojen betonilattioiden pohjustamiseen ennen Temafloor -sarjan pinnoitteita. • Soveltuu hiekalla täytettynä betonilattioiden paikkauksiin.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin:Pohjustus 5 - 8 m2/lPintalakkaus 6 - 10 m2/lKäytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j), 500 g/l (2010) Temafloor 400: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi