Temafloor 220W Primer

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

CE

Temafloor 220W Primer

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Käytetään uusien ja vanhojen betonilattioiden pohjustamiseen ennen Temafloor-sarjan epoksipinnoitteita ja -massoja. • Soveltuu käytettäväksi kostean betonipinnan (betonin suhteellinen kosteus yli 97%) pohjustamiseen. • Kestää hyvin öljyjä ja rasvoja.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin 6 - 10 m2/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Maalausolosuhteet

Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 006 1029 (tai Ohenne 006 1031).


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 220W Primer: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi