Temafloor 220W Primer

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Käytetään uusien ja vanhojen betonilattioiden pohjustamiseen ennen Temafloor-sarjan epoksipinnoitteita ja -massoja. • Kestää hyvin öljyjä ja rasvoja.


Käyttökohteet

• Soveltuu käytettäväksi kostean betonipinnan (betonin suhteellinen kosteus yli 97 %) pohjustamiseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin 6 - 10 m2/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 006 1029 (tai Thinner 006 1031).


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010), Temafloor 220W Primer: max. VOC < 500 g/l.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi