Temafloor PU Flex polyuretaanipinnoite iv-konehuoneessa.

Betonilattiat ilmanvaihtokonehuoneissa ja teknisissä tiloissa

Tikkurilan ratkaisut tiloihin, joissa vaaditaan iskunkestävä ja vesitiivis, mutta hyvin vesihöyryä läpäisevä lattiapinnoite.

Betonilattialta vaaditaan tinkimätöntä kestävyyttä ja lujuutta kaikenlaisissa olosuhteissa. Siksi on tärkeää, että pintakäsittely-yhdistelmä on valittu huolellisesti kohteen mukaan huomioiden lattialle asetetut vaatimukset. Pinnoitettu lattia on helppo pitää puhtaana ja siistinä.

IV-konehuoneiden ja teknisten tilojen lattioiden tulee olla pölyämättömiä, ja lattiapinnoitteen tulee kestää kohtalaista mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tikkurilan valikoimasta löydät ainutlaatuisen kestävän lattiapinnoitusjärjestelmän, jonka saumaton ja halkeilematon pinta takaa lattian pidemmän käyttöiän ja tilan turvallisuuden.

Itsesiliävä polyuretaani-lattiapinnoite

Tikkurilan Temafloor PU Flex on vesihöyryä läpäisevä, kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite. Tämä hengittävä, mutta vettä läpäisemätön pinnoite (tuotteessa on hyvä vesihöyryn läpäisevyys, mutta se ei päästä nestemäistä vettä alustaan) soveltuu erinomaisesti kohtalaisen kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kohteisiin, ja sitä suositellaan käytettäväksi IV-konehuoneissa ja teknisissä tiloissa. Tuotetta voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille betonilattioille. Valmissävyt RAL 7035 Light Grey ja TVT 0229 harmaa soveltuvat käyttökohteen ja tilan vaatimuksiin erinomaisesti.

Temafloor PU Flex polyuretaanipinnoite teknisessä tilassa.
Temafloor PU Flex polyuretaanilattiapinnoite IV-konehuoneessa.

Hyvä iskunkestävyys

Elastinen ja halkeilematon Temafloor PU Flex on itsestäänsiliävä pinnoite, joka muodostaa joustavan mutta erittäin kestävän lattiapinnan, joka soveltuu erinomaisesti IV-konehuoneiden ja muiden teknisten tilojen lattiapinnoitteeksi. Tuotteella on erittäin hyvä iskunkestävyys, joka suojaa lattiaa kolhuilta ja tekee pinnoitteesta äärimmäisen hyvin kulutusta kestävän.

Kestävää suojaa lattiapinnoille ympäristöä kunnioittaen

Lattiapinnoitejärjestelmämme tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja edistävät näin kestävää rakentamista. Tarjoamalla lattiapinnoille parhaan mahdollisen suojan voimme pidentää pinnoitettujen rakenteiden käyttöikää ja vähentää rakennusten ympäristövaikutuksia niiden elinkaaren aikana. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä lattiapinnoiteratkaisuille, joissa on vähemmän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ja alhaisemmat päästöt turvallisemman ja terveellisemmän ympäristön varmistamiseksi. Tikkurilan Temafloor PU Flex on liuotteeton pinnoite, jossa on alhainen VOC-pitoisuus. 

Kestävää rakentamista.

Haluatko kuulla lisää ratkaisustamme betonilattiapinnoille? Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi