Koulun ruokasalin lattia pinnoitettu Tikkurilan Cozy Floor polyuretaanipinnoitteella.

Betonilattiat kouluissa ja päiväkodeissa

Lattiapinnoitteet viihtyisiin ja turvallisiin oppimisympäristöihin.

Koulujen ja päiväkotien lattioiden on oltava miellyttäviä kävellä, juosta ja leikkiä, jotta ne tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden lapsille ja henkilökunnalle. Samalla lattiapinnan tulee kestää kovaa kulutusta ja käyttöä. Luokkahuoneet voivat olla myös meluisia, joten lattiapinnoitteella on oma roolinsa akustiikassa, melun vaimentamisessa ja tilan käyttömukavuuden lisäämisessä. Tikkurila tarjoaa laajan valikoiman esteettisiä ja kestäviä lattiapinnoitteita kouluihin ja päiväkoteihin, jotka vastaavat käyttökohteiden korkeita vaatimuksia.  

Hygieeninen lattiapinta, joka on helppo pitää puhtaana

Tikkurilan lattiapinnoiteratkaisut kouluihin ja päiväkoteihin ovat vähäpäästöisiä, mietohajuisia, nopeita asentaa ja kuivuvat lopulliseen kovuuteensa lyhyessä ajassa, joten tilat ovat valmiina leikkiä ja oppimista varten mahdollisimman lyhyessä ajassa. Lattiapinnoitteemme muodostavat tasaisen ja halkeilemattoman pinnan, joka on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Tämä on usein tärkeä valintakriteeri koulujen ja päiväkotien lattiapinnoitteita valittaessa.

Ihmisiä kokouspäydän äärellä ja opiskeluvälineitä pöydällä.
Reppuja vaalelalla lattialla, joka on maalattu polyuretaanimaalilla.

Värit herättävät mielikuvituksen

Sävytettävät tuotteemme takaavat lähes rajattomat mahdollisuudet käyttää värejä lattioissa. Tämä tarjoaa suunnittelijoille luovan vapauden lisätä sisätilojen viihtyvyyttä elementeillä, kuten muodoilla ja kuvioilla. Saatavilla on laaja valikoima hauskoja ja leikkisiä värejä, joten vain mielikuvitus on rajana. Valittavana on myös erilaisia pintatekstuureita sekä kiiltoasteita täyshimmeästä kiiltävään. Oikealla viimeistelyllä voi olla valtava vaikutus tilan estetiikkaan ja tunnelmaan, olipa tavoitteena rauhoittava, inspiroiva tai jännittävämpi tilan tuntu.

Katso myös Tikkurilan Design-lattiat, joilla voit luoda persoonallisen ja yksilöllisen lattian tilan identiteetin mukaan.

Kestävä lattiapinnoite, joka vaimentaa melua

Cozy Floor  -lattiapinnoitejärjestelmän erinomaiset äänieristysominaisuudet vaimentavat melua ja parantavat akustiikkaa, mikä lisää luokkahuoneiden viihtyvyyttä ja edistää sekä keskittymistä että oppimisen iloa. Cozy Floor -järjestelmä on vähäpäästöinen lattiapinnoiteratkaisu, joka on saanut rakennusmateriaalien M1-luokituksen. Se turvaa hyvän sisäilman laadun ja tarjoaa samalla erinomaisen kulutus- ja iskunkestävyyden.

Turvallisuutta ja kestävää rakentamista edistävät lattiapinnoitteet

Kaikki lattiapinnoiteratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden minimaalisilla ympäristövaikutuksilla. Tuotekehityksemme pääpaino on sisäilman laatua parantavissa ratkaisuissa, joissa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä (VOC-päästöt) ovat yhä alhaisempia ja päästöt pienempiä. Laajaan valikoimaamme kuuluu useita M1-luokiteltuja tuotteita sekä esimerkiksi LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitushankkeiden vaatimukset täyttäviä pinnoitusratkaisuja. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimitamme korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.

Käsi pitelee pientä maalipurkkia, josta kasvaa viherkasvi.

Haluatko kuulla lisää ratkaisustamme betonilattiapinnoille? Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi