Fontefloor EP 100

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali.

M1_fi CE

Fontefloor EP 100

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali.

Lopputulos

  • Kiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali.


Ominaisuudet

• Uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonipintojen maalaukseen. • Soveltuu myös betoniseinien maalaamiseen. • Fontefloor EP 100 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Täyttää standardin ISO 8690:1988 (STUK-YTO-TR-210) mukaiset dekontaminaatiotestin vaatimukset (FRP < 15 000).


Käyttökohteet

• Suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin: Pohjustus 5–7 m2/lPintamaalaus 7–10 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly.


Maalaus Työvälineiden pesu

Vesi. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin maali on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor EP 100: max. VOC < 140 g/l


Monikäyttöinen maali

Fontefloor EP 100 -epoksimaalia suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen sekä sairaaloiden ja lääketeollisuuden lattioiden maalaukseen. Fontefloor EP 100 soveltuu myös kostealle betonille.

Product usp1prof_img
Multi-purpose paint

M1-hyväksytty tuote

Fontefloor EP 100 kuuluu sisäkäyttöön tarkoitettujen rakennusmateriaalien päästöluokituksen luokkaan M1, ja siitä haihtuu ilmaan erittäin vähän yhdisteitä.

Product usp2prof_img
Hospital concrete floors

Helppokäyttöinen

Pohjustus ja pintamaalaus voidaan tehdä samalla tuotteella. Helppo levittää telalla. Ohentamiseen ja työvälineiden puhdistukseen käytetään vettä.

Product usp3prof_img
Easy to use
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi