Fontefloor EP 100

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali sisäkäyttöön.

EPD verified
M1
CE
  • Monikäyttöinen maali
  • M1-hyväksytty tuote
  • Helppokäyttöinen

Lopputulos

  • Kiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali sisäkäyttöön.


Ominaisuudet

• Uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonilattioiden maalaukseen. • Soveltuu myös betoni-, rappaus-, ja kipsilevyseinien maalaamiseen. • Fontefloor EP 100 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Täyttää standardin ISO 8690:1988 (STUK-YTO-TR-210) mukaiset dekontaminaatiotestin vaatimukset (FRP < 15 000).


Käyttökohteet

• Suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Vesi. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin maali on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010), Fontefloor EP 100: max. VOC < 140 g/l.


Monikäyttöinen maali

Fontefloor EP 100 -epoksimaalia suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen sekä sairaaloiden ja lääketeollisuuden lattioiden maalaukseen. Fontefloor EP 100 soveltuu myös kostealle betonille.

Product usp1prof_img
Multi-purpose paint

M1-hyväksytty tuote

Fontefloor EP 100 kuuluu sisäkäyttöön tarkoitettujen rakennusmateriaalien päästöluokituksen luokkaan M1, ja siitä haihtuu ilmaan erittäin vähän yhdisteitä.

Product usp2prof_img
Hospital concrete floors

Helppokäyttöinen

Pohjustus ja pintamaalaus voidaan tehdä samalla tuotteella. Helppo levittää telalla. Ohentamiseen ja työvälineiden puhdistukseen käytetään vettä.

Product usp3prof_img
Easy to use
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi