Ammattikeittiö

Temafloor PAS Clear - valmis lattia yhdessä päivässä

Nopeasti kuivuva ratkaisu mahdollistaa valmiin lattiapinnoituksen jopa kuudessa tunnissa.
Uusi lattiapinnoitus jopa kuudessa tunnissa

Temafloor PAS Clear on vähäpäästöinen, M1-luokiteltu ja mietohajuinen lattiapinnoitusjärjestelmä, jolla saadaan valmis lattiapinnoitus yhdessä päivässä. 

Nopea asennus ja erittäin kestävä lopputulos

Temafloor PAS Clear on vähäpäästöinen ja nopeasti kuivuva lattiapinnoitusjärjestelmä. Tuotteessa on hyödynnetty erittäin nopeasti kuivuvaa polyaspartic-sideainetta (PAS), joka mahdollistaa järjestelmän asentamisen jopa kuudessa tunnissa. Täydellinen ratkaisu esimerkiksi saneerauskohteisiin ja tiloihin, joiden käyttöä ei voida rajoittaa pitkään. 


Tutustu tuotteeseen oheisesta videosta.

 

Lataa esite

Kestävä ja hygieeninen pinta

Valmis lattiapinnoite on erittäin kestävä, halkeilematon, kutistumaton ja kellastumaton. Hygieeninen ja helposti puhdistettava lattiapinta säilyy kauniina pitkään. Temafloor PAS soveltuu esim. ammattikeittiöihin, kylmävarastoihin ja panimoihin, joissa tarvitaan hygieeninen, turvallinen ja liukastumista ehkäisevä lattiapinta. Tuotteella on myös CE-merkintä (EN 1504-2 ja EN 13813).

Katso aina tarkemmat tiedot ja käyttöä koskevat ohjeet tuoteselosteesta.

Lue lisää myös lattiapinnotteiden kemikaalinkestäävyydestä ja hyödynnä opastamme, mikäli tarvitset lisätietoja Temafloor PAS lattiapinnoitteen kemikaalinkestävyydestä.

 

Haluatko kuulla lisää Temafloor PAS Clearista?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi