Temafloor 5000M

M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

M1
  • M1-luokiteltu
  • Itsesiliävä epoksimassa
  • Markkinoiden laajin värivalikoima

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.


Ominaisuudet

• Erinomainen kulutuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70 ºC kuivaa lämpöä ja +60 ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestäänsiliävä massa. Massalla voidaan pinnoittaa lattiat, joiden kaltevuus on korkeintaan 5 %.


Käyttökohteet

• Soveltuu uusille ja vanhoille betonilattioille pysäköintitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin, ostoskeskuksiin ravintoloihin ja kahviloihin. • Soveltuu myös suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaisille betonilattioille teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukkikäytävät ja muut suuren pistekuorman alaiset lattiapinnat.


Riittoisuus


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta ja piikkitela.


Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään Thinner 1029 tai 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 5000M: max. VOC < 500 g/l


M1-luokiteltu

Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa M1 luokiteltuun Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

Product usp1prof_img
General store

Itsesiliävä epoksimassa

Itsesiliävä Temafloor 5000M epoksimassa soveltuu raskaan mekaanisen ja kemiallisen kulutuksen alaisiin tiloihin, kuten teollisuuden ja varastojen lattioihin.

Product usp2prof_img
Paper factory floor

Markkinoiden laajin värivalikoima

Temafloor 5000M epoksimassassa yhdistyvät sekä erinomainen kulutuksenkestävyys että laaja värivalikoima.

Product usp3prof_img
Finish in multiple shades
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi