Temafloor 5000M

M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

M1_fi

Temafloor 5000M

M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.


Ominaisuudet

• Erinomainen kultuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestäänsiliävä massa. Massalla voidaan pinnoittaa lattiat, joiden kaltevuus on korkeintaan 5%.


Käyttökohteet

• Suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit, trukkikäytävät ja yleensä suuren pistekuorman alaiset lattiapinnat. Soveltuu myös pysäköintitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin, ostoskeskuksiin ja kahviloihin.


Riittoisuus

Tasaiselle pohjalle laskentamalli on: 1 mm massaus: 1 l valmista massaa/ m² 1,7 mm massaus: 1,7 l valmista massaa / m² Käytännön riittoisuuteen vaikuttaa alustan tasaisuus.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Sementtimäiset tasoitemassat Tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta ja piikkitela.


Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään Thinner 1029 tai 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 5000M: max. VOC < 500 g/l


M1-luokiteltu

Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa M1 luokiteltuun Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

Product usp1prof_img
General store

Itsesiliävä epoksimassa

Itsesiliävä Temafloor 5000M epoksimassa soveltuu raskaan mekaanisen ja kemiallisen kulutuksen alaisiin tiloihin, kuten teollisuuden ja varastojen lattioihin.

Product usp2prof_img
Paper factory floor

Markkinoiden laajin värivalikoima

Temafloor 5000M epoksimassassa yhdistyvät sekä erinomainen kulutuksenkestävyys että laaja värivalikoima.

Product usp3prof_img
Finish in multiple shades
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi