Nainen mittaa seinäväriä Tikkurilan Color Reader värimittarilla

Color Reader värimittari

Nopea, tarkka ja helppo tapa mitata värejä ja luoda väripaletteja.

Tikkurila ColorReader on tehokas ja helppokäyttöinen värimittari joka on tarkoitettu arkkitehdeille, suunnittelijoille, maalareille ja muille väriammattilaisille. Voit mitata minkä tahansa värin tarkasti ja löytää lähimmän maalivastineen värikarttakokoelmasta, joka on taltioitu laitteeseen tai mobiilisovellukseen. Näin maalin väri saadaan valittua heti oikein.

Tikkurila Color Reader värimittarilla luetaan kankaan sävyä

Varmuutta värinkäyttöön

ColorReader kulkee vaivatta mukana, ja sen avulla voit tunnistaa erilaisten pintojen värit tarkasti ja täsmäyttää niitä Tikkurilan värikarttoihin, NCS®- ja RAL®-värikarttoihin ja muihin värikokoelmiin. Kun olet tunnistanut värin, ColorReaderin avulla voit helposti luoda ja jakaa väripaletteja.

ColorReader-laitteen lisäksi tarvitset mobiilisovelluksen, johon värikartat on tallennettu. Sovelluksen avulla voit helposti taltioida, hakea ja tutkia väritietoja reaaliajassa. ColorReader on saatavana Standard- ja PRO-versiona. Standard-versio on kooltaan pienempi, kun taas ColorReaderPROssa on upotettu OLED-näyttö, eli sitä voi käyttää mobiilisovelluksen kanssa tai itsenäisesti. Kun mittaat väriä
ColorReaderPRO-laitteella ilman sovellusta, lähimpien värisävyjen koodit näkyvät laitteen näytössä.

Miten Colour Readerin mobiilisovellus toimii?

Aseta Tikkurila ColorReader mitattavan pinnan päälle ja paina sovelluksen näytön lukupainiketta tai ColorReaderPROn painiketta. Sovellus näyttää heti lähimmän vastaavuuden sovellukseen tallennetusta värikarttatietokannasta. Jos käytössäsi on ColorReaderPRO, kolme lähintä värikoodia näytetään myös automaattisesti laitteen näytöllä.

Voit ladata mobiilisovelluksen ja siihen liittyvät käyttöoppaat osoitteesta www.datacolor.com/getcolorreader

 

Ota yhteyttä suunnittelijapalveluumme tilataksesi Colour Reader-värimittarin:

Ota yhteyttä suunnittelijapalveluumme

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi