Porrashuoneiden kunnostusratkaisun valinta

Porrashuoneen maalausremontti jatkuu kunnostusratkaisun valinnalla. Kunnostusratkaisu koostuu kohteen mukaan valittavasta pohjatyöstä ja maalauksista.

Kunnostusratkaisut voidaan karkeasti jakaa kahteen luokkaan: Huoltomaalaus, jos pienempi korjaus riittää sekä Korjausmaalaus perusteelliseen kunnostukseen. Jos toivot ammattilaisen arvioivan kiinteistösi porraskäytävien kunnon, voit myös halutessasi kääntyä valitsemasi suunnittelijan puoleen.

 

Porrashuoneen huoltomaalaus

Milloin sopii sinun kiinteistöllesi?
Porraskäytävien seinäpinnat ovat hyvässä kunnossa tai niissä esiintyy vain joitakin halkeamia ja koloja. Muita rakenteellisia tai kosteusvaurioita ei löydy.

Mitä sisältää?
Pohjavalmistelu sisältää perusteellisen seinäpintojen puhdistuksen liasta. Pesun jälkeen urakoitsija tasoittaa pinnan epätasaisuudet ja maalaa seinät valitun käsittely-yhdistelmän mukaisesti.
 

Miksi huoltomaalaus?
Huoltomaalaus on kustannustehokas ja yleensä nopea toteuttaa. Se sopii esimerkiksi betonirunkoisiin porrashuoneisiin.

 

Porrashuoneen korjausmaalaus

Milloin sopii sinun kiinteistöllesi?
Perusteellinen pohjatyö on aiheellinen, jos porraskäytävien kova kulutus näkyy esteettisten haittojen lisäksi laajempina pintamateriaalien vaurioina. Korjausmaalaus sopii myös kohteisiin, joissa halutaan voimakkaasti muuttaa porraskäytävän ilmettä ja pohjat on uusittava uuden maalauksen alustaksi.

Mitä sisältää?
Korjausmaalaus alkaa perusteellisella porrashuoneiden seinien tasoitteen ja rappauksen poistolla tarvittavilta osiltaan sekä uudelleen tasoittamisella. Tasoituksen jälkeen on helppo toteuttaa uusia ideoita erikoisempienkin lisäkäsittelyjen muodossa.

Miksi korjausmaalaus?
Valitse Korjausmaalaus, kun haluat selvästi kohottaa kiinteistön arvoa ja ilmettä. Se mahdollistaa uusien, suuriakin muutoksia vaativien ideoiden toteuttamisen. Pitkäikäisen pohjan avulla toteutat helposti myös tulevat Huoltomaalaukset.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi