Finnseco Polytop Plus

Polymeerimodifioitu sementtilaasti, joka hidastaa kosteuden ja hiilidioksidin tunkeutumista alla olevaan betoniin. Maksimiraekoko on n. 0,6 mm.

CE
  • 1800 g/m²
  • 3600 g/m²
Kuvaus

Polymeerimodifioitu sementtilaasti, joka hidastaa kosteuden ja hiilidioksidin tunkeutumista alla olevaan betoniin. Maksimiraekoko on n. 0,6 mm.


Ominaisuudet

Puhtaan lujan alustan, esim. hiekkapuhalletun betonin, ylitasoituslaasti, joka hidastaa betonin karbonatisoitumista ja muodostaa tasaisen alustan varsinaiselle pinnoitukselle. Tuotteella on erinomainen vedenpidätyskyky, mikä pidentää työaikaa kuumissa ja tuulisissa olosuhteissa.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset.


Riittoisuus

Menekki: 1,8 kg/m²/mm kuivatuotetta tasaisella alustalla (minimikerrosvahvuus on 2 mm). Maksimi kerrosvahvuus yhdellä käsittelykerralla on 7 mm.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Ilman, laastin ja alustan lämpötilan on oltava vähintään +5 ºC. Työskentelyä kuumalla ilmalla ja suorassa auringonpaisteessa tulee välttää.


Pinnan esikäsittely

Vanha pinnoite tai maali poistetaan hiekkapuhaltamalla. Irtonainen ja vaurioitunut betoni poistetaan ja ruostuneet teräkset piikataan esille ja puhdistetaan ruosteesta vähintään asteeseen St 2. Hionta- ja piikkausjäte poistetaan huolellisesti. Puhdistetut teräkset käsitellään Finnseco Tartuntalaastilla. Tarvittavat paikkaukset tehdään Finnseco korjauslaasteilla työohjeiden mukaisesti. Pinnoitettavaksi tuleva alue kostutetaan huolellisesti jo edellisenä päivänä ja uudelleen 1–2 tuntia ennen työn aloittamista. Kun kostutettu käsiteltävä pinta ei enää kiillä ja on imukykyinen, voidaan pinnoitus aloittaa.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Ruiskutus: Laasti ruiskutetaan koneellisesti ja tasoitetaan teräs- tai solukumipäällysteisellä hierrinlastalla. Pinta voidaan hiertää kevyesti sienipintaisella hiertimellä 20–50 minuutin kuluttua laastin levityksestä olosuhteiden mukaan. Tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi yli 4 mm paksut laastikerrokset suositellaan tehtäväksi useampana kerroksena. Edellisen laastikerroksen tulee sitoutua vähintään seuraavaan päivään. Seuraava laastikerros levitetään mattakostealle ja imukykyiselle alustalle. Lastalevitys: Laasti levitetään käsin teräs- tai solukumipäällysteisellä hierrinlastalla 1–4 mm:n paksuiseksi kerrokseksi. Pinta voidaan hiertää kevyesti sienipintaisella hiertimellä 20–50 minuutin kuluttua laastin levityksestä olosuhteiden mukaan. Laastipintaa jälkihoidetaan puhtaalla vedellä kostuttaen (sumutus) tai muovilla suojaten 1–3 vuorokautta olosuhteiden mukaan.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi