Fontefloor EP Clear

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksilakka sisäkäyttöön.

M1
CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksilakka sisäkäyttöön.


Ominaisuudet

• Uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonipintojen lakkaukseen. • Käytetään Fontefloor EP 100 epoksimaalin ja muiden Temafloor-epoksipinnoitteiden pintalakkana. • Soveltuu myös betoniseiniin sekä pölynsidontaan. • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.


Käyttökohteet

• Suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Betonin jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo koneellisesti hiomalla. Puhdista kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Vesi. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin lakka on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor EP Clear: max. VOC < 140 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi