Maalipesu

Alkalinen maalattavan pinnan puhdistus- ja esikäsittelyaine sisä- ja ulkokäyttöön.

Polish Hygenic Certification
  • Varmistaa maalipinnan tartunnan
  • Helppokäyttöinen
  • Täydellinen lopputulos Tikkurilan maalien kanssa
Kuvaus

Alkalinen maalattavan pinnan puhdistus- ja esikäsittelyaine sisä- ja ulkokäyttöön.


Ominaisuudet

Puhdistaa maalaamattomat pinnat liasta, rasvoista, öljystä, vahasta ym. Soveltuu maalausta edeltävään esikäsittelyyn koville ja kiiltäville maalipinnoille. Laimentamaton Maalipesu puhdistaa ja himmentää pinnan edesauttaen uuden maalikerroksen tarttumista. Lateksimaalipinnat ja muut himmeät maalipinnat voidaan esikäsitellä 1:10 tai 1:5 vedellä laimennetulla Maalipesulla. Soveltuu erittäin likaisten pintojen pesuun, jossa tarvitaan voimakasta liuotustehoa ilman liuotehaittoja. Ei suositella peltikaton pesuun eikä suoraan maalaamattomalle sinkitylle pinnalle.


Käyttökohteet

Seinät, lattiat, huonekalut, ovet, erilaiset rakennuslevyt ja -laatat, veneet ym.


Varmistaa maalipinnan tartunnan

Pintojen puhdistukseen ennen maalausta, puhdistus Maalipesulla varmistaa uuden maalipinnan tartunnan karhentamalla vanhaa pintaa. Puhdistus- ja esikäsittelyaine poistaa tehokkaasti liat, rasvat, vahat ja öljyt sekä nikotiinin värjäymät ja muut hankalat tahrat erilaisilta sisä- ja ulkopinnoilta. Soveltuu erityisesti erittäin likaisten pintojen pesuun, joissa tarvitaan voimakasta liuotustehoa ilman liuotehaittoja.

Helppokäyttöinen

Maalipesu on helppokäyttöinen puhdistusaine pintojen esikäsittelyyn maalausta varten, käyttökohteita ovat seinät, lattiat, huonekalut, ovet, erilaiset rakennuslevyt ja -laatat, veneet yms. Pintojen puhdistus varmentaa maalin tartunnan ja helpottaa maalaustyötä. Soveltuu myös kovien ja kiiltävien maalipintojen esikäsittelyyn ennen maalausta. Maalipesu laimennetaan vedellä käyttötarkoituksen mukaan, pesuainejäämät voidaan helposti huuhdella vedellä pois.

Täydellinen lopputulos Tikkurilan maalien kanssa

Pintojen puhdistaminen Maalipesulla ennen maalausta luo täydellisen pohjan maalaukselle. Maalipesu käytettynä yhdessä Tikkurilan maalien kanssa luo kauniita ja kestäviä maalipintoja sisälle ja ulos.

Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi