Presto LF+

Käyttövalmis, laadukas yleistasoite. Vesiohenteinen. Täyttökyky 6 mm ilman halkeilua. Helposti työstettävissä, kutistuminen erittäin vähäistä ja erinomainen tarttuvuus.

EPD verified
M1
CE
Polish Hygenic Certification
  • Hyvä täyttökyky
  • Kevyt levittää ja helppo hioa
  • Tasainen pinta maalausta varten
Kuvaus

Käyttövalmis, laadukas yleistasoite. Vesiohenteinen. Täyttökyky 6 mm ilman halkeilua. Helposti työstettävissä, kutistuminen erittäin vähäistä ja erinomainen tarttuvuus.


Ominaisuudet

Erityisesti harmaan alustan tasoitukseen kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspinnoille sekä yleisimmille rakennuslevyille. Hyvä liimauskyky mahdollistaa myös kipsilevysaumanauhoituksen.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.


Riittoisuus

Keskimäärin 1 l/m² 1 mm:n tasoitepaksuudella. Menekki riippuu alustan tasaisuudesta.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

teräslasta


Maalausolosuhteet

Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Maalaamaton pinta: Puhdista pinnat liasta. Harjaa pois pöly ja irtonainen aines. Ennen maalattu pinta: Puhdista ennen maalatut pinnat Tikkurilan Maalipesulla tai Seinäpesulla. Poista irtoava maali ja hio maalipinnat himmeiksi. Poista hiontapöly.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Levitä Presto LF+ Yleistasoite teräslastalla osittain tai koko seinä- tai kattopinnalle, alustan tarpeen mukaisesti. Hio pinta tasoitteen kuivuttua ja poista hiontapöly. Suosittelemme 180–220 hiontakarkeutta. Suorita toinen tasoitus tarvittaessa.


Työvälineiden pesu

Työvälineistä poistetaan ylimääräinen tasoite ja pestään vedellä.


Hyvä täyttökyky

Presto LF+ on korkealaatuinen yleistasoite jolla on hyvä täyttökyky. Soveltuu erinomaisesti niin pienten kolojen täyttöön kuin seinien ja kattojen osa- ja kokotasoitukseen kuivissa sisätiloissa.

Product usp1prof_img
Lumi ja Presto LF+

Kevyt levittää ja helppo hioa

Helposti työstettävä valmistasoite, kutistuminen erittäin vähäistä ja erinomainen tarttuvuus. Tasoitteen kuivuttua hiominen on helppoa ja nopeaa.

Product usp2prof_img
Presto LF+

Tasainen pinta maalausta varten

Kauniit maalipinnat vaativat sileän alustan. Presto LF+ valmistasoitteella pienten reikien ja halkeamien täyttäminen antaa helposti erittäin tasaisen pinnan maalausta varten.

Product usp3prof_img
Tikkurila-Presto-LF+_masa-szpachlowa
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi