Prestonit ALR

Käyttövalmis,kevyt ruiskutasoite. Vesiohenteinen. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus. Täyttää rasitusluokka 04 vaatimukset.

M1
CE
Polish Hygenic Certification
  • 24 h
  • 2 h
Kuvaus

Käyttövalmis,kevyt ruiskutasoite. Vesiohenteinen. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus. Täyttää rasitusluokka 04 vaatimukset.


Ominaisuudet

Kattojen ja seinien osa-ja kokotasoitukseen sekä saumanauhojen kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Soveltuu erityisesti levyseinille, myös betoni-, kevytbetoni-, rappauspinnoille sekä vanhoille maalipinnoille. Tasoitettu pinta voidaan maalata tai tapetoida.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.


Riittoisuus

Keskimäärin 1l/m² 1 mm:n tasoitepaksuudella. Menekki riippuu alustan tasaisuudesta.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

ruiskutus, teräslasta


Varastointi

Säilyy avaamattomana 1 vuoden.


Maalausolosuhteet

Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Puhdista pinnat rasvasta ja liasta. Harjaa pois pöly ja irtonainen aines.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Levitä Prestonit ALR seinä- ja kattopinnoille tasoiteruiskulla ja tasoita teräslastalla. Paperisaumanauhan kiinnityksessä työstä sauma laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti. Tasoite sovel­tuu myös käsinlevitykseen. Tasoitekerroksen kuivuttua pinta hiotaan. Tasoituskertojen lukumäärä normaalisti 1-2 kertaa. Aikaisemmin tasoitetuilla kattopinnoilla viimeinen tasoitus­kerta voidaan jättää ruiskupintaiseksi. Tasoitettu pinta voidaan maalata tai tapetoida. Ennen tapetointia tasoitepinta suositellaan pohjamaalattavan.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi