Solid Laq

Himmeäpintainen 2-komponenttinen vesiohenteinen polyuretaanilakka betonilattioille.

M1_fi CE

Solid Laq

Himmeäpintainen 2-komponenttinen vesiohenteinen polyuretaanilakka betonilattioille.

  • 8015
  • 7 m2/l
  • 20 m2/l
  • 24 h
  • 0.5 h

Kiilto

  • Himmeä

Kuvaus

Himmeäpintainen 2-komponenttinen vesiohenteinen polyuretaanilakka betonilattioille.


Ominaisuudet

Betonilattioiden pölynsidontaan. Sopii myös himmeäksi pintalakaksi muille Solid-lattiatuotteille. Vain ammattikäyttöön.


Käyttökohteet

Betonilattiat joihin kohdistuu keskikovaa kulutusta. Jättää betonin luonnollisen näköiseksi.


Pakkauskoot

10,0 L, 3,0 L


Riittoisuus

Käsittelemätön betoni 7–12 m2/l Pintalakkaus 10–20 m2/l


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +10ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 90%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonilattia: Poista betonipinnasta sementtiliimakerros esim. pintahiontana tai suolahappopeittauksella. Poista hionnan jälkeen sementtipöly. Suolahappopeittaus tehdään laimennetulla liuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Peitattu lattia huuhdotaan runsaalla vedellä. Alustan tulee olla kuiva, luja ja kiinteä ennen pintakäsittelyä. Aiemmin maalattu betonilattia: Puhdista lattia ja poista rasvat, öljyt, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesulla. Hio pinnat hyvin ja poista hiontapöly.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:
Pohjustus tehdään 10-20 % vedellä ohennetulla Solid Laq lattialakalla. Ohenne lisätään valmiiseen seokseen huolellisesti sekoittaen. Pintalakkausta varten tuotetta ohennetaan vedellä 10–20%. Lakkaseos kaadetaan lattialle ja levitetään telaamalla niin ohut kerros kuin mahdollista. Huom. Yli 2 vrk vanha pohjustettu pinta hiotaan ennen lakkausta.


Huoltomaalausohjeet

Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kulutus- ja kemikaalikestävyytensä noin 2 viikon kuluttua pintakäsittelystä. Vältä puhdistuskäsittelyä tänä aikana. Puhdista pinta harjalla, mopilla tai pölypyyhkeellä. Likaiset pinnat voit puhdistaa neutraalilla (pH 6-8) pesuaineella kostutetulla siivousvälineellä.


on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.