Temafloor 150

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.

EPD verified
CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.


Ominaisuudet

• Liuotteeton epoksimaali lattiapinnoille sisällä ja ulkona. • Suositellaan keskisuuren mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen. • Kestää + 70 ºC kuivaa lämpöä ja + 60 ºC upotusrasituksessa. • Soveltuu uusille ja vanhoille betonilattioille sekä aikaisemmin epoksimaaleilla käsitellyille betonipinnoille. • Temafloor Flex-kovetteella saadaan aikaan joustava maalipinta, joka kestää paremmin betonin halkeilua.


Käyttökohteet

• Soveltuu myös asfalttilattioiden, autotallien, porraskäytävien, parvekkeiden, pesutilojen, kellarien yms. lattioiden maalaukseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin:Pohjustus: 4 - 6 m2/lPintamaalaus:6 - 8 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 150: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi