Temafloor 150

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.

CE

Temafloor 150

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.


Ominaisuudet

• Liuotteeton epoksimaali lattiapinnoille sisällä ja ulkona. • Suositellaan keskisuuren mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen. • Kestää + 70 ºC kuivaa lämpöä ja + 60 ºC upotusrasituksessa. • Temafloor Flex-kovetteella saadaan aikaan joustava maalipinta, joka kestää paremmin betonin halkeilua.


Käyttökohteet

• Soveltuu uusille ja vanhoille betonilattioille sekä aikaisemmin betonilattiamaaleilla käsitellyille betonipinnoille. • Soveltuu myös asfalttilattioiden, autotallien, porraskäytävien, parvekkeiden, pesutilojen, kellarien yms. lattioiden maalaukseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin:Pohjustus: 4 - 6 m2/lPintamaalaus:6 - 8 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 150: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi