Temafloor 200 Primer

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

EPD verified
CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Ohennettuna tuote imeytyy hyvin betonin huokosiin tiivistäen pohjan ja varmistaen pinnoitteen ja massan tartunnan alustaan. • Soveltuu hiekalla täytettynä myös betonilattioiden paikkauksiin.


Käyttökohteet

• Käytetään uusien ja vanhojen betonilattioiden pohjustamiseen ennen Temafloor -sarjan epoksipinnoitteita ja -massoja.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin:1. pohjustus: 4 - 8 m2/l2. pohjustus: 6 - 10 m2/lKäytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Betonin jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo koneellisesti hiomalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä, huomioiden pinnan jatkokäsittely. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Tela, teräs- tai kumilasta.


Työvälineiden pesu

Thinner 1029, Thinner 1031.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 200 Primer: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi