Temafloor 210 Clear

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Kestää hyvin mekaanista kulutusta, öljyjä ja rasvoja. • Soveltuu myös uusien ja vanhojen betonilattioiden pölynsidontaan ja pohjustamiseen ennen Temafloor -sarjan epoksipinnoitteita ja massoja, varsinkin tiloissa, missä maalaustyöltä edellytetään liuotteettomuutta ja hajuttomuutta. • Voidaan käyttää Mosaic-lattiapinnoitusmenetelmän pintalakkana. • Hiekalla täytettynä soveltuu myös betonilattioiden paikkauksiin.


Käyttökohteet

• Käytetään Temafloor 4000 Compact hiertomassan sideaineena. • Soveltuu myös betonilattioiden pintalakkaukseen sisällä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 210 Clear : max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi