Temafloor 210 Clear

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

CE

Temafloor 210 Clear

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Kestää hyvin mekaanista kulutusta, öljyjä ja rasvoja. • Soveltuu myös uusien ja vanhojen betonilattioiden pölynsidontaan ja pohjustamiseen ennen Temafloor -sarjan epoksipinnoitteita ja massoja; varsinkin tiloissa, missä maalaustyöltä edellytetään liuotteettomuutta ja hajuttomuutta. • Voidaan käyttää Mosaic-lattiapinnoitusmenetelmän pintalakkana. • Hiekalla täytettynä soveltuu myös betonilattioiden paikkauksiin.


Käyttökohteet

• Käytetään Temafloor 4000 Compact hiertomassan sideaineena. • Soveltuu myös betonilattioiden pintalakkaukseen sisällä.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin: Pohjustus: 5 - 8 m2/lPintalakkaus: 6 - 10 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 210 Clear : max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi