Temafloor AC102 Primer

Kaksikomponenttinen, matalaviskoosinen, liuotteeton akryylipohjuste.

CE

Temafloor AC102 Primer

Kaksikomponenttinen, matalaviskoosinen, liuotteeton akryylipohjuste.

Lopputulos

  • Puolikiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, matalaviskoosinen, liuotteeton akryylipohjuste.


Ominaisuudet

• Käytetään Temafloor AC akryylipinnoitteiden pohjustuksessa. • Soveltuu pölynsidontalakkaukseen sekä uusien ja vanhojen betonilattioiden pohjustamiseen ennen Temafloor AC-sarjan pinnoitteita. • Kovettuu nopeasti myös matalissa lämpötiloissa.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin: Pohjustus2-2,5 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1400.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor AC102 Primer: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi