Temafloor AC502

Kaksikomponenttinen, liuotteeton, joustava akryylipinnoite.

CE

Lopputulos

  • Puolihimmeä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton, joustava akryylipinnoite.


Ominaisuudet

• Käytetään Temafloor AC akryylilattioiden pinnoitemassojen valmistukseen. • Soveltuu käytettäväksi sekä itsestäänsiliävänä pinnoitteena että värihiekkatäytetyn hiertomassan sideaineena. • Soveltuu myös asvalttilattioiden pinnoittamiseen sisätiloissa. • Soveltuu hiekalla täytettynä myös betonilattioiden paikkaukseen. • Kovettuu nopeasti myös matalissa lämpötiloissa.


Käyttökohteet

• Soveltuu konepajateollisuuden, varastotilojen, lastauslaitureiden, pysäköintihallien, elintarviketeollisuuden kylmähuoneiden ja ulkoterassien lattiapinnoitteeksi.


Riittoisuus

Tasaiselle pohjalle laskentamalli on: 2 mm massaus: 2 l valmista massaa / m2 6 mm massaus: 6 l valmista massaa / m2 Käytännön riittoisuuteen vaikuttaa alustan tasaisuus.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 006 1400.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor AC502: max. VOC < 500 g/l.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi