Unica Ikkunakitti

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.

Unica Ikkunakitti

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.

  • 8 h
  • 1 h
Kuvaus

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.


Ominaisuudet

Ikkunanpuitteet sisä- ja ulkotiloissa. Kitattu pinta voidaan maalata mm. Unica Akvalla, Teho Ikkunamaalilla, Helmi Kalustemaalilla tai Maalarin Valkolakalla. Soveltuu myös sisäseinien ja -kattojen saumaukseen ja pienien halkeamien täyttöön. Voidaan päällemaalata Tikkurilan sisäseinä- ja kattomaaleilla.


Käyttökohteet

Ikkunoiden lasitus sekä pienehköjen rakojen ja halkeamien täyttö puualustoilla. Soveltuu myös lasi-, maali-, PVC ja sinkityille teräspinnoille.


Riittoisuus

Ikkunoiden lasituksessa n. 100 g/m.


Varastointi

Suojeltava jäätymiseltä.


Maalausolosuhteet

Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5°C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista kittiurasta ja puupinnalta irtoava ja lohkeileva kitti ja maali kaavinraudalla. Hio tai teräsharjaa pinta puhtaaksi.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Pohjusta kittiurien paljaat puupinnat ulkona Valtti Pohjusteella tai Valtti Plus Pohjusteella. Pohjamaalaa kittiurat ulkona Unica Akva Maalilla tai Teho Ikkunamaalilla, sisällä Unica Akva Maalilla, Helmi Pohjamaalilla, Jehulla tai Otexilla. Leikkaa tuubin kärki viistoksi veitsellä riittävän suureksi, jotta kitti täyttää kertalevityksellä koko kittiuran. Aseta tuubi kittipistooliin ja levitä Unica Ikkunakitti suoraan tuubista kittiuraan. Pintamaalaa kittipinta ulkona Unica Akva Maalilla tai Teho Ikkunamaalilla, sisällä Unica Akva Maalilla, Helmi Kalustemaalilla tai Maalarin Valkolakalla kahteen kertaan aikaisintaan 8 tunnin kuluttua kittauksesta. Maalauksen on ulotuttava 1–2 mm lasin päälle.


Ikkunoiden kittauksen uudet tuulet

Perinteinen Pellavaöljykitti on saanut rinnalleen nykyaikaisen vesiohenteisen Unica Ikkunakitin. Unica Ikkunakitti on erinomainen ikkunoiden ja muiden lasitusten kittaamiseen.

Product usp1consumer_img
ikkunakitti

Maalia pintaan

Päällemaalaukseen soveltuvat sekä vesi- että liuotinohenteiset tuotteet, ulkona esimerkiksi Unica Akva tai Teho Ikkunamaali. Sisäpuolella pintamaalaus tehdään kohteeseen soveltuvalla Tikkurilan maalilla.

Product usp2consumer_img
painting window frames

Helppo työstää

Unica Ikkunakitti kuivuu nopeasti. Se on pintakuiva jo 1-2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa ikkunakitti on aikaisintaan 8 tunnin kuluttua levityksestä.

Product usp3consumer_img
old window
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi