Ammattilaiselta ammattilaiselle

Tavoitteena täydellinen lopputulos laadukkailla ja ympäristövastuullisilla tuotteilla. Tikkurila auttaa sinua ylittämään odotukset kestävästi ja ilman kompromisseja.

Ammattilaiselta ammattilaiselle

Tuo paras ammattitaitosi esiin ja onnistu yli odotusten Tikkurilan väreillä, maaleilla ja palveluilla. Oikein valituilla tuotteilla ja ratkaisuilla varmistat laadukkaan lopputuloksen.

Tuotteet ammattimaalareiden vaativiin tarpeisiin

Ammattimaalarille maalin valinnassa on kyse muustakin kuin estetiikasta. Vaatimukset ovat korkeita helpon työstettävyyden, maalipinnan kestävyyden ja asiakastyytyväisyyden suhteen.

Ammattikäytössä maalin valinta edellyttää maalattavan pinnan, käyttökohteen tilan ja maalin ominaisuuksien monipuolista tarkastelua.

 

Itse maalaustyöhön ja sen lopputulokseen vaikuttavien tekijöiden ymmärtäminen ja alan kehityksen seuraaminen varmistavat maalausprojektien onnistumisen ja laadukkaan lopputuloksen sekä pintojen mahdollisimman pitkän elinkaaren, mikä johtaa tyytyväisiin asiakkaisiin ja vahvaan ammattimaiseen maineeseen.

Tuo paras osaamisesi esiin Tikkurilan ensiluokkaisilla maaleilla ja palveluilla. Neuvomme ja tuemme sinua projektin joka vaiheessa aina valmisteluista ja ensimmäisistä vedoista täydelliseen lopputulokseen:

  • Ammattimaiset tuotteet ja palvelut
  • Tinkimätön laatu
  • Luotettava sävytys
  • Innovaatiot kestävään kehitykseen keskittyen

Tikkurilan laaja asiantuntijaverkosto on apunasi projektin kaikissa vaiheissa. Asiantuntijapalveluillamme varmistat maalausten ja pinnoitusten kestävyyden sekä tuotannon tehokkuuden. Ammattilaisten maalausneuvonta auttaa kaikissa maalaamiseen ja maaleihin liittyvissä asioissa.

KYSY ASIANTUNTIJOILTAMME
Ota yhteyttä

Ratkaisut arkkitehtien ja suunnittelijoiden visiosta toteutukseen

Arkkitehdeillä ja suunnittelijoilla on keskeinen rooli sisätilojen ja ympäristön visuaalisuuden ja toiminnallisuuden muokkaamisessa.

Oikean maalityypin määrittely ja valinta on ratkaiseva askel onnistuneeseen suunnitteluun ja toteutukseen. Tilan käyttötarkoitus on tärkeä kriteeri maalia valittaessa. Raskaan kulutuksen tilat vaativat kestävämpiä ja helposti puhdistettavia maalipintoja, kun taas kosteudelle altistuvissa tiloissa maalilta vaaditaan kosteudenkestävyyttä.

Yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa pääset hyödyntämään täysimittaisesti niin innovatiivista tuotevalikoimaamme kuin laajaa asiantuntijaverkostoamme. Valikoimastamme löydät maalaus- ja käsittely-yhdistelmät, jotka täyttävät suunnitteluprojektisi vaatimukset, niin kestävyyden kuin ympäristövastuullisuuden osalta. Autamme sinua tekemään valintoja, joissa on huomioitu estetiikka, toimivuus ja kestävyys.

Tutustu Tikkurilan tietopankkiin suunnittelijoille ja arkkitehdeille, ja ota kaikki hyöty irti suunnittelutyöhösi. Tikkurilan tietopankki arkkitehdeille ja suunnittelijoille on apuna arkkitehtuurin ja sisustuksen luoville osaajille. Olipa kyseessä pintakäsittelyratkaisu tai väri, me autamme sinua luomaan tulevaisuuden ympäristöjä.

Väri- ja sävytyspalvelumme auttavat löytämään juuri oikean sävyn.

Valitun maalisävyn ja lopullisen toteutuksen tulee olla saumattomasti linjassa arkkitehtonisen visiosi kanssa. Tikkurila on värien ja värien käytön edelläkävijä ja jaamme osaamisemme kanssasi. Olitpa arkkitehti tai suunnittelija seuraavan projektisi ääressä, olemme valmiina auttamaan sinua. Jaamme asiantuntemuksemme, jotta voit tuoda parhaan osaamisesi esiin ja ylittää odotukset.

Tikkurila Symphony on värikokoelma, joka sisältää 2 436 sisämaaleihin soveltuvaa väriä, joten se on yksi laajimmista saatavilla olevista nykyaikaisista värijärjestelmistä. Värien yhtenäisyys on huolella ylläpidetty luotettavan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käyttämällä Tikkurila Symphony-värikokoelman värejä yhdessä Tikkurilan maalien kanssa, voit olla varma, että maalattavan pinnan väri vastaa tarkasti suunnitelmaasi. 

Ulkopinnoille olemme luoneet Tikkurila Facade 760 -ulkovärikokoelman, joka sisältää nimensä mukaisesti 760 peittävää ulkoväriä kaikille ulkopinnoille, alustamateriaalista riippumatta, niin puu-, metalli- kuin myös kiviainespinnoille. Värikokoelman sävyille löytyy ammattilaisille tärkeää tietoa, kuten valonheijastusarvot ja NCS-koodit.

Tutustu kaikkiin Tikkurilan värikokoelmiin.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA PRO INSIGHT-UUTISKIRJE
Tilaa uutiskirje

Ympäristövastuulliset ratkaisut kestävään rakentamiseen

Yhä useammat rakennushankkeet hyötyvät kestävän rakentamisen kriteerit täyttävien tuotteiden käytöstä. Kestävää rakentamista mitataan usein erilaisilla vapaaehtoisilla ympäristösertifikaateilla, kuten BREEAM, LEED tai WELL.

Ympäristösertifikaateissa painotetaan tuotteiden VOC-pitoisuuden ja sisäilman laatu -kriteereihin liittyvien emissioiden vähäisyyttä. Koska jokainen maalauskerta lisää ympäristön kuormitusta, myös mahdollisimman pitkä huoltomaalausväli on tuotteelle eduksi.

Tikkurila on kehittänyt erityisesti suunnittelijoille ja arkkitehdeille helppokäyttöisen Building Coach -suunnitteluohjelmiston, joka tukee rakennustyyppikohtaista suunnittelua ja opastaa mm. rakennusten ympäristösertifiointijärjestelmien, kuten LEED ja BREEAM -vaatimusten mukaisten pintakäsittelyratkaisuiden suunnittelua. Ohjelmisto ehdottaa sopivimpia menetelmiä ja opastaa oikean tuotteen löytämisessä rakennustyypin vaatimusten mukaisesti. Lue lisää.

Laaja palveluvalikoima käytössäsi

Tikkurila Pro Service on ammattilaisille suunniteltu laaja palvelukokonaisuus. Palvelumme kattavat eri ammattikuntien ja rakennusprojektien tarpeet. Tarvitsetpa sitten neuvontaa, asiantuntijapalveluita, koulutusta, värisuunnittelua, materiaaleja tai muita alan ammattilaisia, me autamme. Yhdessä luomme kestävämpää rakentamista ja kauniimpia pintoja - ammattiselta ammattilaiselle.

Ratkaisut betonilattioille

Tikkurilan lattiapinnoitteet tarjoavat erinomaista kestävyyttä asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksiin sekä julkisiin tiloihin ja pysäköintialueille. Laajaan valikoimaamme kuuluu maaleja, lakkoja, pinnoitteita ja massoja sekä ulko- että sisäkohteisiin. Kaikki lattiapinnoiteratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, ja ne ovat turvallisia käyttää.

Kestävät ja kauniit julkisivut

Tikkurila on teknisesti ja esteettisesti laadukkaiden julkisivupinnoitteiden edelläkävijä. Tikkurilan kiviainesjulkisivutuotteiden varmuus ja toimivuus perustuvat tuotteiden korkealuokkaisiin ja tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin. Tuotteiden valmistuksen taustalla on vuosikymmenien kokemus pintakäsittelyistä sekä tarkat laboratoriokokeet toimivuuden varmistamiseksi. 

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi