Betonitiililaton pesu ja impregnointi.

Kilpi PRO Block vesikatteiden impregnointiin

Vettä ja likaa hylkivä suoja-aine betonitiilikatoille.

Suomen olosuhteissa betonitiilikatto menettää ominaisuuksiaan jo 10 vuodessa. Tiilen ikääntyessä väri haalistuu ja pinta kuluu, mikä lisää kattorakenteen kosteusrasitusta ja edistää sammaleen muodostumista katolle.

Oikea-aikainen ja laadukkailla Tikkurilan betonisten kattotiilien käsittelyyn tarkoitetuilla menetelmillä tehty vesikatteiden pintakäsittely paitsi parantaa katon ulkonäköä, myös suojaa katemateriaalia erilaisilta ulkoisilta tekijöiltä ja pidentää sen käyttöikää. Mikäli tiilikatossa on vielä hyvä pinnoite ja se on vain likaantunut, usein pesu ja impregnointikäsittely riittää. 

Betonitiilikaton impregnointi

Kilpi Pro Block on tiilikattojen vettä ja likaa hylkivä väritön suoja-aine kattopinnan impregnointikäsittelyyn. Sitä käytetään katon suojaamiseen silloin kun huoltomaalausta ei vielä tarvita. Kalvo on väritön eikä muuta rakenteen ulkonäköä. Suomen olosuhteissa tiilen toistuva jäätyminen ja sulaminen rapauttavat pintoja, mutta impregnoinnilla tämä saadaan estettyä ja pinnan alkuperäinen väri ja tekniset ominaisuudet säilyvät entisellään.

Kilpi Pro Block imprengointiaine tiilikatolla jättää veden helmeilemään pinnalle.
Katon suojakäsittelyn ansiosta vesi jää helmeilemään katon pintaan.

Vesihöyryä läpäisevä kalvo suojaa säärasitukselta 

Kilpi Pro Block impregnointiaine muodostaa vettähylkivän pinnan, joka estää sadeveden tunkeutumista rakenteeseen, mutta päästää vesikatteen alapuolelta tulevan höyryn haihtumaan pois rakenteesta. Suoja-aineen muodostama kalvo estää tehokkaasti levien ja kasvillisuuden kasvamisen kattopinnalla. Se suojaa myös pakkausvaurioilta, sillä vesi jää helmeilemään katon pinnalle eikä pääse imeytymään rakenteeseen.

Kotimaista laatua pohjolan vaativiin olosuhteisiin

Tikkurila on tiilikattomaalien edelläkävijä Pohjoismaissa. Toimme ensimmäisenä tiilikatoille suunnitellun maalin markkinoille ja nykyisin tuotteista on Suomessa jo 20 vuoden kokemus. Maalituotteiden suojauskyvyllä ja huoltomaalausvälillä on merkitystä rakennuksen elinkaaren aikaisiin ympäristövaikutuksiin. Mitä harvemmin maalipinta tarvitsee huoltomaalata, sitä pienempiä ympäristövaikutuksia syntyy. Pintojen käyttöiän pidentäminen taas vähentää rakenteiden uusimisesta aiheutuvaa ympäristökuormitusta ja säästää kustannuksia.

Valitsemalla Tikkurilan tuotteet, voit varmistua siitä, että ne on tuotettu vastuullisesti laatu-, ympäristö- ja turvallisuuskriteerit huomioidenValitsemalla markkinoiden parhaan pintakäsittelymenetelmän huolehdit, että lopputulos on laadukas ja investointi säilyttää arvonsa vielä vuosia.

Rapattu omakotitalo, jonka katto on pesty ja suojattu impregointiaineella.
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi