Kilpi PRO Block

Vesiohenteinen impregnointiaine.

  • Tehokasta impregnointia
  • Parantaa kestävyyttä
  • Ei muodosta kalvoa
  • 3 m²/l
  • 5 m²/l
Kuvaus

Vesiohenteinen impregnointiaine.


Ominaisuudet

Kilpi PRO Block on väritön vesiohenteinen suoja-aine joka imeytyy hyvin alustaan ja reagoi alustan kanssa kemiallisesti. Soveltuu hyvin tiiviille mineraalialustoille. Muodostaa vettähylkivän pinnan joka estää sade- ja roiskeveden kapillaarista tunkeutumista rakenteeseen. Päästää sisäpuolelta höyrynä tulevan kosteuden lävitse. Vähentää suolojen kulkeutumista rakenteen pintaan. Ei muodosta näkyvää kalvoa. Vähentää levien ja kasvillisuuden kasvua pinnalla sekä ehkäisee pakkasvaurioita.


Käyttökohteet

Betonitiilikatot.


Riittoisuus

3–5 m²/l alustan imukyvystä riippuen.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

ruiskutus, sivellin, tela


Maalausolosuhteet

Lämpötilan tulee olla välillä +5–+30 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 85 % RH.


Pinnan esikäsittely

Pinnat puhdistetaan liasta, pölystä ja suoloista. Pese pinnat Kilpi PRO Katonpuhdistajalla käyttöohjeen mukaisesti. Pinnan tulee olla täysin kuiva, puhdas ja imevä jotta saavutetaan hyvä imeytyminen alustaan.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Kilpi PRO Blockia imeytetään käsiteltävälle pinnalle tasaisesti “märkää-märälle” kunnes pinta on kauttaaltaan kyllästynyt. Paras lopputulos saavutetaan kun levitetään 2–3 peräkkäistä käsittelykerrosta. Tuotetta ei saa levittää kovalla tuulella. Jos aiemmasta suojakäsittelystä on alle 8 vuotta, tee koekäsittely varmistuaksesi tuotteen imeytyvydestä. Alustaan imeytymätön aine voi aiheuttaa pintaan värjäymiä, joita voi olla erittäin vaikea poistaa. Mahdolliset roiskeet on pyyhittävä välittömästi pois ikkunoista, on suositeltavaa suojata ikkunat ennen käsittelyä. Tee aina koekäsittely varmistuaksesi tuotteen ja alustan yhteensopivuudesta.


Tehokasta impregnointia

Kilpi PRO Block luo vettähylkivän pinnan. Päästää vesihöyryn rakenteen läpi. Vähentää suolojen kulkeutumista rakenteen pintaan. Ei muodosta pinnallista kalvoa. Vähentää levien ja kasvillisuuden kasvua pinnalla.

Product usp1prof_img
Tehokasta impregnointia

Parantaa kestävyyttä

Vähentää suolojen kulkeutumista rakenteen pintaan sekä pakkasvaurioita.

Product usp2prof_img
Parantaa kestävyyttä

Ei muodosta kalvoa

Kilpi Pro Block antaa näkymättömän, vettä ja likaa hylkivän suojan betonitiilikatoille.

Product usp3prof_img
Ei muodosta kalvoa
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi