Temafloor 25 Clear

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanilakka.

CE

Temafloor 25 Clear

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanilakka.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanilakka.


Ominaisuudet

• Yksikomponenttisena helppo levittää. • Temafloor 25 Clear estää pintojen pölyämistä ja epäpuhtauksien imeytymistä niihin. • Soveltuu Mosaic-lattioiden pintalakkaukseen. • Erinomainen kulutuksen kestävyys.


Käyttökohteet

• Betonilattioiden, asbestisementti- yms. kiviainespintojen kyllästämiseen ja lakkaukseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin 4 - 7 m2/l.Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat lakattavan pinnan huokoisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Liuoteohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +5ºC ja ilman suhteellisen kosteuden 50–90%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/i), 500 g/l (2010) Temafloor 25 Clear: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi