Temafloor 25 Clear

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanilakka.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanilakka.


Ominaisuudet

• Yksikomponenttisena helppo levittää. • Temafloor 25 Clear estää pintojen pölyämistä ja epäpuhtauksien imeytymistä niihin. • Soveltuu Mosaic-lattioiden pintalakkaukseen. • Erinomainen kulutuksen kestävyys.


Käyttökohteet

• Betonilattioiden, asbestisementti- yms. kiviainespintojen kyllästämiseen ja lakkaukseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin 4 - 7 m2/l.Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat lakattavan pinnan huokoisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Liuoteohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/i), 500 g/l (2010) Temafloor 25 Clear: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi