Violetti seinä liiketilassa

Ässä-rakennusmaalisarja sopii ympäristöluokituksiin

Laaja värivalikoima mahdollistaa myös kirkkaat värit julkisissa tiloissa.

Julkisissa tiloissa rakennusmaalilta odotetaan kovaa suorituskykyä, ja nykyään yhä useammin myös monipuolista värivalikoimaa. Ammattilaisille kehitetty Ässä-rakennusmaalisarja tunnetaan erityisen hyvästä mekaanisen kulutuksen kestostaan. Ässä-pintamaalit ovat sävytettävissä myös tummiin tai kirkkaisiin väreihin, joka lisää raskaan kulutuksen ja vaativien kohteiden värisuunnittelun mahdollisuuksia yhä käyttäjäystävällisemmiksi. 

Kauppakeskukset, sairaalat, koulut ja esimerkiksi sisäliikuntatilat ovat kohteita, joissa tilan käyttö aiheuttaa mekaanista rasitusta sisäpinnoille samalla kun niiden on kestettävä toistuvaa pesua ja pyyhkimistä. Ässä-tuoteperhe sopii erinomaisesti näiden tilojen sisäseinien ja -kattojen maalaukseen.

Laadukkailla materiaalivalinnoilla voi vaikuttaa julkisten tilojen rakentamisessa ja saneeraamisessa sekä pintojen käyttöikään että tilojen viihtyisyyteen. Ässä-sarjan tuotteet on kehitetty ammattikäyttöön kohteisiin, joissa näitä ominaisuuksia tavoitellaan. Niiden kestävyys, märkähankauksen kesto ja pestävyys täyttävät rasitusluokka RL 04:n vaatimukset.

 

Lataa esite Ässä-rakennusmaaleista

Porraskäytävä
Kaiken sävyiset seinä- ja kattopinnat suurta rasituskestävyyttä vaativissa kohteissa, kuten liiketiloissa ja porrashuoneissa, pystytään nyt toteuttamaan kokonaan Ässä-sarjalla tuoteperhettä vaihtamatta.
Tikkurilan Tekninen kehityspäällikkö, Sakari Leimi

Pienemmät pakkauskoot parantavat ergonomiaa

Ässä pintamaaleja saa aiemman 18 litran lisäksi myös pienemmässä, ja ergonomisemmassa 9 litran pakkauskoossa. 
– Pienempi astia mahdollistaa paremman ergonomian ja työturvallisuuden. Lisäksi pienempi purkkikoko sopii paremmin myös pienempiin pintoihin, mikä vähentää hävikkiä. Tummia sävyjä käytetään usein julkisten tilojen seinäpinnoissa tehostesävyinä, Sakari Leimi sanoo.

Ässä 3 rakennusmaali

Uusi täyshimmeä Ässä 3

Ammattilaisten arvostamaa Ässä-sarjaa on kehitetty käyttäjäkokemuksen perusteella ja yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Käyttäjälleen Ässä-tuotteet tuntuvat helppona työstettävyytenä, tasaisena, saumattomana lopputuloksena sekä hyvänä peittokykynä. Täysin uusi Ässä 3 on huippulaadukas koviin rasituksiin suunniteltu täyshimmeä pintamaali. Myös uuteen Ässä 3 -pintamaaliin on saatavilla C-perusmaali voimakkaiden ja kirkkaiden värien mahdollistamiseksi.    

Vähäpäästöisyyttä LEED ja BREEAM -kohteisiin

Julkisessa rakentamisessa kiinnostus rakennusten ympäristöluokitusta sekä erilaisia ympäristösertifiointijärjestelmiä kohtaan kasvaa koko ajan. Myös maaleissa ja 
pintakäsittelytuotteissa erityisen tärkeässä roolissa ovat rakennetun ympäristön kestävä kehitys ja hyvän sisäilman tukeminen. 

Pyrimme kehittämään tuotteita, joilla on mahdollisimman pitkä huoltomaalausväli, ja jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Ässä-tuotteita yhdistää vähäpäästöisyys ja kestävyys. Tämä tukee rakennetun ympäristön kestävää kehitystä ja hyvän sisäilman laatua tilan käyttäjille, Sakari Leimi sanoo.

Ässä-tuotteet soveltuvat Suomessa yleisimpien ympäristöluokitusten mukaisiin rakennushankkeisiin, joissa kiinteistölle haetaan esimerkiksi LEED tai BREEAM -sertifiointia. 

Kaikki Ässä-sarjan tuotteet täyttävät sekä emissio- että VOC-pitoisuusvaatimukset eri sertifiointijärjestelmissä. Usein tilaaja, suunnittelija tai urakoitsija ei tiedä, mitkä tuotteet sopivat hankkeeseen. Tuomalla tuoteselosteeseen tiedon soveltuvuudesta helpotamme asiakkaidemme tiedon saantia, Sakari Leimi kertoo. 

Ässä-pintamaaleilla on myös EU:n laivavarustedirektiivin (Marine Equipment Directive) mukaisesti MED-hyväksytty, eli sitä voidaan käyttää risteilyalusten sisutusmateriaaleissa. 

Keltainen seinä ja viherkasvi
Haluatko kuulla lisää Tikkurilan tuoteuutuuksista, pysyä ajan tasalla alan tuoreimmista trendeistä ja inspiroitua innovaatioista? Tilaa Pro Insight -uutiskirje ja liity mukaan sisäpiiriin!
Tilaa uutiskirje
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi